U kalup za tortu stavite prvo kremu s keksom, potom kremu s kokosom, a na kraju s orasima. Ukrasite tortu šlagom. Možete ostaviti tortu u hladnjaku da se malo stisne
Pijesak torta priprema se od mljevenih keksa, oraha i kokosa
Broj osoba: 6
Priprema: 35 minuta
Sastojci:
1 l mlijeka, 4 pudinga od vanilije, 300 g šećera, 250 g maslaca, 200 g mljevenih keksa, 200 g kokosa, 200 g mljevenih oraha, šlag za ukrašavanje
Priprema:
Skuhajte četiri pudinga od vanilije, ali ne prema uputama s pakiranja nego u jednoj litri mlijeka. Zatim ohladite puding pa u njega dodajte pjenasto pomiješan maslac sa šećerom.
Smjesu podijelite na tri dijela. U jedan dio dodajte kokos, u drugi mljevene orahe, a u treći mljevene kekse. Dodajte toliko sastojaka da puding bude dovoljno čvrst da se može razmazati.
U kalup za tortu stavite prvo kremu s keksom, potom kremu s kokosom, a na kraju s orasima. Ukrasite tortu šlagom. Možete ostaviti tortu u hladnjaku da se malo stisne.