Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Petra Jeričević za SuperMilu: Kile me ne sputavaju u plesu

Petra Jeričević za SuperMilu: Kile me ne sputavaju u plesu
3

U novom broju osim o pobjednici "Plesa sa zvijezdama" saznajte životnu priču Dženise Pecotić, potražite vodič za rasprodaje i recepte s prokulicama

VIDEO

Zvijezda novog broja je pobjednica Plesa sa zvijezdama, Petra Jeričević. Plesačica nam je otkrila kako je kilogrami ne opterećuju. 

- Stalno su mi govorili da moram smršavjeti. Nasreću, fleksibilna sam i kad me vide da plešem, to se izgubi. Stvarno se dobro osjećam u svojoj koži i to se vidi - kaže 22-godišnja Petra. 

O svom plesnom partneru u showu, Mislavu Čavajdi, ima samo riječi hvale. 

- Ne mogu riječima opisati koliko mi je s Mislavom bilo lagano raditi. Mogla sam dobiti nekog talentiranog, ali bez plesne kemije to ne bi tako dobro ispalo. Nama se sve poklopilo - kaže Petra, čije je koreografije posebno hvalio član žirija, Dinko Bogdanić. 

Poznata srpska glumica Vesna Čipčić ispričala nam je kakav je Ljubiša Samardžić bio TV suprug, a istražili smo i jesu li kavaliri izumrla vrsta. 

Donosimo vodič za kupnju na rasprodajama bez stresa, recepte s prokulicama, životnu priču Vivienne Westwood, Dženise Pecotić i mnogo drugih tema.

Potražite SuperMilu svake srijede besplatno samo uz 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Frizerka na TikToku tvrdi da često griješimo kod pranja kose
PROVJERITE NAVIKE

Frizerka na TikToku tvrdi da često griješimo kod pranja kose

Iako nam se čini da smo o pranju kose sve naučili još u djetinjstvu, frizeri kažu kako mnogi oko toga griješe. Savjet koji je jedna frizerka podijelila na TikToku kod mnogih je brzo dao rezultat
Raste prosječna duljina penisa, a razlog za to je zabrinjavajuć?
U POSLJEDNJIH 30 GODINA

Raste prosječna duljina penisa, a razlog za to je zabrinjavajuć?

Unatoč tome što bi se moglo smatrati pozitivnim razvojem, znanstvenici upozoravaju da bi razlozi ovog porasta mogli biti povezani s potencijalno štetnim čimbenicima