Ništa bolje od sirovog neoguljenog krumpira, zemljom obloženog. Bogat izvor škroba, minerala, gnojiva i drugog. Od kad jedem sirovi krompir nemam problema sa za
čepljenjem probavnog trakta. Osim toga od krumpira se daju složiti zgodne figurice.
Prikaži još ↓
GlasKoncila
12.3.2015.
Odustani
Koja ljepotica :)
Dk
Deaktivirani korisnik
12.3.2015.
Odustani
Rajčice jedem kuhane ako radim nekakav umak, ali bolje su mi sirove, isto tako je i sa mrkvom, svaki dan pojedem jednu sirovu mrkvu, a gljivama se ne približava
m bez termičke obrade..:):):):)
Prikaži još ↓
denis-zg
12.3.2015.
Odustani
Ovakva ljepotica bi me čak i ubjedila da je zelenjava dobra i ukusna ;-))
ayayay
12.3.2015.
Odustani
Članak iz vedra neba
mi
mily
14.3.2015.
Odustani
ah, stigla je sezona šparoga, baš se veselim:))
DI
DINJA55
12.3.2015.
Odustani
Dragi moji, interesira me da li koji nutricionista točno zna da li med sadrži šečer koji je štetan za organizam ako bolujete od karcinoma i zašto osobe oboljel
e od karcinoma ne smiju konzumirati matičnu mliječ, mišljenja su podjeljena!!!???
Prikaži još ↓
Di
DijanaKraljevic
12.3.2015.
Odustani
Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 tež
ih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .