Obavijesti
Pet namirnica koje su zdravije kuhane: Gljive, rajčice, špinat
Komentari 12
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Ništa bolje od sirovog neoguljenog krumpira, zemljom obloženog. Bogat izvor škroba, minerala, gnojiva i drugog. Od kad jedem sirovi krompir nemam problema sa za Prikaži još ↓
GlasKoncila
Koja ljepotica :)
Dk
Rajčice jedem kuhane ako radim nekakav umak, ali bolje su mi sirove, isto tako je i sa mrkvom, svaki dan pojedem jednu sirovu mrkvu, a gljivama se ne približava Prikaži još ↓
denis-zg
Ovakva ljepotica bi me čak i ubjedila da je zelenjava dobra i ukusna ;-))
ayayay
Članak iz vedra neba
mi
ah, stigla je sezona šparoga, baš se veselim:))
DI
Dragi moji, interesira me da li koji nutricionista točno zna da li med sadrži šečer koji je štetan za organizam ako bolujete od karcinoma i zašto osobe oboljel Prikaži još ↓
Di
Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 tež Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .