Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pet lakih načina kako održati seks uzbudljivim u dugoj vezi

Pet lakih načina kako održati seks uzbudljivim u dugoj vezi

Od brige o sebi do brige o vremenu koje provodite skupa, svaki je aspekt veze ključan, kako bi odnosi bili kvalitetni na raznim nivoima pa tako i u krevetu

VIDEO

Uz ispunjene rasporede, rutine, djecu, obitelj, kućne ljubimce, karijere, sastanke, prijatelje, malo tko ima vremena za intimu. I upravo je to problem, imamo prioritete oko kojih nam se vrti život, a užitak ostavljamo po strani.

No, oživljavanje i održavanje uzbudljivog seksualnog života lakše je nego što mislite – evo pet jednostavnih načina kako da stvari ostanu uzbudljive.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Spavačica 00:48

1. Komunikacija je ključ

Zamislite komunikaciju kao tajni sastojak koji začinjava intimne trenutke. Otvoreni i iskreni razgovori o vašim željama, fantazijama, granicama, te stvarima koje volite ili ne volite postavljaju temelje ispunjenog seksualnog života. Stvorite prostor u kojem se oboje osjećate ugodno dijeleći misli, potrebe i brige.

Biti ranjiv je upravo ono što je potrebno da bi se podigla strast. Istraživanje želja jedno drugoga može dovesti do uzbudljivih otkrića i dublje emocionalne povezanosti. Savjet: neka ovi razgovori budu izvan spavaće sobe.

Ako tijekom odnosa osjetite ove bolove, javite se ginekologu
Ako tijekom odnosa osjetite ove bolove, javite se ginekologu

2. Prioritizirajte zajedničko vrijeme

Život može biti poput vrtoglave vožnje, i ponekad se čini da nema dovoljno vremena ni za što, a kamoli za seks. Ipak, prioritetno zajedničko vrijeme ključno je za vezu.

Uredite redovne spojeve ili vikende daleko od svakodnevne užurbanosti. Isključite se od vanjskog svijeta, ostavite telefone i fokusirajte se jedno na drugo. Ponovno otkrivanje partnera u novim okruženjima može ponovno zapaliti iskrice i stvoriti trajne uspomene.

3. Prigrlite zajedničke avanture

Sjećate se kad ste tek počeli izlaziti i svaki trenutak bio uzbudljiv? Vratite taj osjećaj u vaš seksualni život isprobavajući nove stvari zajedno.

Istražite različite poze, eksperimentirajte s ulogama, uvedite igračke ako ste spremni na to, ili se zabavite senzualnim igrama. Ključ je izaći iz svoje zone komfora i uživati u zajedničkom istraživanju novih aktivnosti.

4. Održavajte flert živim

Flert nije rezerviran samo za početne faze veze – on je stalni proces koji može održati vašu povezanost živom i dinamičnom. Pošaljite si razigrane poruke tijekom dana, ostavite ljubavne poruke na neočekivanim mjestima ili jednostavno iskreno pohvalite jedno drugo.

Flert nije samo uvod u intimnost; on je podsjetnik na snažnu privlačnost koju osjećate jedno prema drugome.

5. Fokusirajte se na brigu o sebi

Jedna mala tajna: vaše osobno blagostanje ima velik utjecaj na vaš seksualni život. Kad se osjećate samopouzdano i dobro u svojoj koži, to se odražava i u spavaćoj sobi.

Odvojite vrijeme za aktivnosti koje potiču vaše samopoštovanje i osjećaj sreće. Vježbajte, jedite zdravo, dovoljno spavajte, meditirajte ili se bavite hobijem koji volite. Kada ste u pozitivnom stanju uma, bit ćete otvoreniji za intimnost i uživanje u blagodatima vaše veze.

Ove tajne erogene zone otkrit će vam uzbudljive i nove užitke
Ove tajne erogene zone otkrit će vam uzbudljive i nove užitke

6. Bonus savjet - smijeh je afrodizijak

Ne podcjenjujte moć smijeha! Dijeljenje opuštenih trenutaka i zajedničkih šala može stvoriti intimnu povezanost jedinstvenu za vašu vezu.

Bilo da gledate smiješan film, prisjećate se urnebesnih trenutaka ili se jednostavno ponašate kao zabavne budale jedno pred drugim, smijeh može ojačati emocionalnu povezanost koja potiče odličan seks.

Zapamtite, održavanje strasti u vezi je putovanje koje zahtijeva trud s obje strane. Budite strpljivi jedno s drugim i nemojte se obeshrabriti zbog sitnih prepreka. To je sve dio procesa rasta i istraživanja. Ako ikada zapnete, ne ustručavajte se potražiti savjet stručnjaka koji vam može pružiti prilagođene preporuke.

Vaš seksualni život je evoluirajući aspekt vaše veze. Njegujući otvorenu komunikaciju, prioritetno zajedničko vrijeme, avanturu, flert i brigu o sebi, možete osigurati da strasti ostanu živopisne i uzbudljive, piše mbg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Dnevni horoskop za petak 4. listopada: Bik će šarmirati, a Jarac će imati pune ruke posla
ŠTO VAS OČEKUJE DANAS?

Dnevni horoskop za petak 4. listopada: Bik će šarmirati, a Jarac će imati pune ruke posla

Pročitajte dnevni horoskop za petak 4. listopada i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje