Ne znam koliko je super, ovako na prvu...rekla bih baš i ne. Kad pravim zapečenu tjesteninu u pećnici, zasebno napravim salsu koja se predhodno krčka bar 30 min
...tjesteninu lagano prokuham, tek toliko. Onda sve lijepo sjedinim, saspem u posudu, mozarella i parmezan gore i zapečem u pećnici. Ništa mi ne vrijedi ušteda vremena ako jelo gubi na okusu i kvaliteti.
Prikaži još ↓
Filomena***
19.4.2020.
Odustani
suho, meni osobno bolje kada su špageti ili neka druga tjestenina u gulašu, ragu ili povrču
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .