Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pecipaje po receptu domaćica iz Splita i okolice - poslužuju se uz slane i slatke dodatke

Pecipaje po receptu domaćica iz Splita i okolice - poslužuju se uz slane i slatke dodatke

Ovo jednostavno jelo često se nađe u mnogim domovima diljem Hrvatske, a ovo je recept kako se prave u Dalmaciji. Ovisno o lokaciji, zovu ih još i langoši, poderane gaće, lepinjice, dalmatinski uštipci...

Neki ovako pripremljeno tijesto jedu uz slatke dodate poput šećera u prahu ili pekmeza, dok su drugima bolje u slanoj varijanti, recimo, sa svježim sirom, vrhnjem i češnjakom. Odlične su i bez ičega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0