Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pečene rotkvice s maslacom i medom odličan su prilog mesu

Pečene rotkvice s maslacom i medom odličan su prilog mesu

Ako vam se neda stalno jesti krumipir ili riža uz meso, pripremite ovaj malo drugačiji prilog s rotkvicama koji će obroku dati potpuno novu dimenziju. Priprema će trajati samo 30 minuta

Priprema:

Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva s limom za pečenje. Pomiješajte rastopljeno ulje/maslac, med i ocat. Rotkvice operite, odrežite im vrh te ih zatim prepolovite Stavite rotkvice u zdjelu i prelijte ih smjesom ulja, meda i octa. Lim za pečenje izvadite iz pećnice, obložite ga masnim papirom i zatim istresite rotkvice i vratite lim pećnicu na 20 minuta. Prilikom pečenja povremeno promiješajte. Pečene rotkvice poslužite tople.

Sastojci:

12 kom. rotkvica, 2 žlice meda, 2 žlice maslaca, pola žlice aceta balsamica

Pripremite poljički soparnik: Ukusno jelo s dugom tradicijom
Pripremite poljički soparnik: Ukusno jelo s dugom tradicijom

broj osoba: 2

priprema: 30 minuta

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0