Obavijesti

Lifestyle

Komentari 143

Ovi znakovi Zodijaka su najveći pesimisti: Njima je sve 'crno'

Ovi znakovi Zodijaka su najveći pesimisti: Njima je sve 'crno'

Gledanje na pozitivan način na život i hodanje s ružičastim naočalama nije za svakoga. Neki znakovi imaju naglašenu tu negativnu crtu koja je jednostavno dio njihovog karaktera

VIDEO

Neki ljudi će jednostavno kukati čitav dan radi neke sitnice i satima se ljutiti jer su ujutro prolili kavu. Čak i takve dnevne sitnice mogu u njima izazvati ljutnju i melankoliju. Ovo su najnegativniji i najpesimističniji znakovi Zodijaka rangirani od blago negativnih do najpesimističnijih.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Bik

Ovaj zemljani znak sklon je biti realističan, a ne pesimističan, ali njegova tvrdoglavost može izvući negativnost. Čak i ako trebaju pomoć, Bik je neće tražiti.

Zbog toga djeluju ultra-natjecateljski. Njihovo tvrdoglavo ponašanje tjera ih da se opiru promjenama i gledaju samo negativnu stranu svake situacije.

Tired unwell woman suffer from headache at home

Djevica

Baš kao i Bik, ovaj znak ne voli nepoznato. Djevice žude za redom, strukturom i hijerarhijom, i iako promjena može poboljšati takve situacije, one su i te kako svjesne svih mogućih negativnih posljedica i nuspojava - obično prije nego što se i dogode.

Claire je dodala da ih njihovo perfekcionističko ponašanje također može učiniti razdražljivima i pretjerano kritičnima prema sebi i drugima. To može dovesti do tjeskobe i negativnog razmišljanja.

Muškarac se ljuti

Rak

Rak je poznat kao najosjetljiviji znak zodijaka. Vrlo su empatični i brinu za druge. No budući da su oni vodeni znak kojim vlada Mjesec, skloni su i raznim raspoloženjima, pretjeranom reagiranju i nesigurnosti.

Rakovi se ne mogu oduprijeti tome da 'osjete sve', pa često dopuštaju svojim emocionalnim instinktima i brigama da utječu na njihov širi pogled na situacije. To može biti sjajno u okolnostima koje zahtijevaju empatiju, ali pogubno u drugim okolnostima.

Jarac

Kao znak kojim vlada Saturn, planet strukture i discipline, Jarci su najpoznatiji kao radoholičari i redari, ali mogu djelovati i kao pesimisti, kruti i bez emocija.

5 najomraženijih horoskopskih znakova: Njihove karakterne crte mnogima 'krivo sjedaju'
5 najomraženijih horoskopskih znakova: Njihove karakterne crte mnogima 'krivo sjedaju'

Njihova želja da ostanu na pravom putu znači da vide rizike i 'što ako' iza svakog ugla'. Dakle, nemojte očekivati ​​da će sudjelovati u bilo kakvim improviziranim aktivnostima. Također, ne očekujte od njih da otkriju svoje prave osjećaje.

Dječaci i djevojke Jarci obično su suzdržani ljudi koji ne pokazuju svoje emocije. Umjesto toga, mogu kritizirati sve druge.

Najnegativniji znak: Škorpion

Škorpion najnegativniji znak u zodijaku. Jednako kao i Rak i Ribe, ovo je vrlo osjetljiv vodeni znak. Poput Jarca, oni drže osjećaje u sebi i jako su zatvoreni po tom pitanju.

Oni obično imaju problema s povjerenjem u druge zbog rana  iz prošlosti. Budući da su toliko skeptični prema svima, posvuda očekuju prljave trikove i imaju pomalo pesimističan pogled na svijet. Njihove emocije su ekstremne kada osjećaju da im je netko učinio nepravdu.

Škorpioni su skloni ljudima svašta zamjerati i biti osvetoljubivi. Ponekad mogu ispasti posesivni, ljubomorni i prepotentni, piše J Post.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 143

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute
SUPER TRIK

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute

Riječ je o prirodnoj otopini koju možete napraviti sami, a jedino na što treba paziti jest da ona ne stoji na osjetljivim površinama dulje od dvije minute, jer bi ih zbog kiselosti mogla oštetiti