Ovo su psi s najvećim brojem pratitelja na Instagramu - prvi vrijedi oko 23 milijuna eura | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Ovo su psi s najvećim brojem pratitelja na Instagramu - prvi vrijedi oko 23 milijuna eura

Ovo su psi s najvećim brojem pratitelja na Instagramu - prvi vrijedi oko 23 milijuna eura

Donosimo listu 10 pasa s najvećim brojem obožavatelja na Instagramu: Osim što dobro zarađuju, njihovi vlasnici i oni svaki dan se dobro zabave fotkajući njihove manekenske korake i nepodopštine

VIDEO

Evo jedne vijesti za sve one koji vjeruju da je pas čovjekov najbolji prijatelj, a njihov pas najveća njuška na svijetu: Sastavljena je lista 10 pasa koji imaju najviše sljedbenika na Instagramu u 2024. godini, što će reći da su naj-influenceri. 

Infografika: Najveći influenceri među psima

1. Jiff

Sa 9,1 milijun pratitelja koji navrate na njegov profil svaki dan, mali pufasti pomeranac kojeg možete pratiti na profilu @jiffpom najveća je zvijezda na toj društvenoj mreži, definitivno bez konkurencije. Njegova vrijednost procijenjena je na 25 milijuna dolara, odnosno oko 23,3 milijuna eura. 

Nije ni čudo, njegov je gazda očito na vrijeme shvatio da mali maneken treba samo dobru kolekciju odijela, pa ga tako skoro svaki dan možete vidjeti u drugačijem outfitu.  

2. Teddy

Drugi na listi je zlatni retriver Teddy, čiji vlasnik Jonathan Lower objavljuje na profilu @aguyandagoldenn. Iako to nije njegov jedini pas, Jonathan obožava Teddyja i svakodnevno objavljuje niz situacija u kojima se n ponaša kao pravi mangup. U glupostima koje izvodi svakodnevno uživa oko 4 milijuna pratitelja.

Inače, vlasnik je Teddyju u starom walk-in ormaru uredio pravi brlog, točnije garsonijeru s mnoštvo jastuka na kojima se obožava izležavati i malim televizorom.

3. Tucker

Još jedan zlatni retriver, Tucker, za petama je Teddyju, sa 3,8 milijuna pratitelja dnevno. Osim što ga snimaj u raznoraznim nepodopštinama, vlasnici se često našale s kostimiranjem Tuckera, no najveći broj obožavatelja 'pada' na njegovo namigivanje. 

4. Doug

Na profilu @itsdougthepug možete pronaći Tibetanca kojeg vlasnici snimaju u brojnim avanturama, pa na jednoj od fotografija sjedi pored prozora u avionu i zamišljeno gleda u grad iz kojeg je poletio. 

Inače, važno je naglasiti da vlasnici ovih pasa godinama ulažu trud i vrijeme u njihovu popularnost, pa je tako Doug još 2018. godine bio na Forbesovoj listi najpopularnijih 'instagramuša', tada na drugom mjestu. 

5. Henry

I dlakavi Henry iz savezne američke države Colorado koji je, na žalost, odnedavno 'iza Duge', našao se na listi najpopularnijih, zbog niza smiješnih situacija, ali i nevolja u koje ga uvali obiteljski mačak. Njegovi vlasnici Cynthia i Andree udomili su ga kao već starog psa iz skloništa, sa željom da promoviraju udomljenja, a onda su otkrili da Henry ima tumor.

No Cynthija i Andree bili su slomljeni, kao i njihov drugi ljubimac koji je prije toga bio kod njih, pa su uskoro u skloništu potražili još jednog psa. Kao što se fotografijama vidi, Henry je bio velika inspiracija za kostimiranje.

6. Tuna

Ovaj križanac čivave i jazavčara, Tuna, svakodnevno razveseli 1,9 milijun pratitelja, moguće također zbog tužne životne priče. Naime, obitelj je pronašao nakon što ga je napustio prvi vlasnik. 

Njegova vlasnica vrlo brižno gradi njegovu karijeru, pa je 205. objavila knjigu fotografija s popratnim tekstovima, u kojima je Tuna opisao jedan svoj dan i otad povremeno odlazi na promocije na kojima šapicom 'potpisuje' knjigu oduševljenim mališanima. 

7. Maya

Ona nije polarni medvjedić, ali je rado tako zovu. Naime, Maya je iz porodice samojeda, pa izgleda baš kao plišani medo.

Njena vlasnica kaže da su ona i Maya u misiji kojom žele doprinijeti tome da svi psi na svijetu žive životom u kojem će uživati, što Mayi itekako uspijeva.   

8. Bunny

Češkanje i druženje s psećim prijateljima je svakako must have pseće svakodnevice, rekao bi još jedan plišanac, Bunny, kad bi kojim slučajem mogao govoriti, umjesto da laje. 

Sa 1,5 milijun pratitelja, on je osmi na listi pasa s najvećim brojem obožavatelja na toj društvenoj mreži. No, baš kao i kad je riječ o psima koje smo dosad predstavili, treba reći da i Bunny ima profile i obožavatelje baš na svim relevantnim društvenim mrežama.  

9. Tika

Tika je, pak, definitivno pas s najdužim nogama i najdužim elegantnim vratom, kao rođena za manekensku karijeru. Njezinim vlasnicima, naravno, nisu promaknule te njene osobine, pa ju se na Instagramu svaki dan može vidjeti u mpvpj 'kolekciji' ' koju promovira. 

Kako se vidi u video prilozima, manekenska karijera ju zabavlja.  

10. Manny

Madame Manny, francuski buldog, okušala se pred kamerama u bezbroj vještina i simpatičnih situacija. Malo smo se dvoumili između fotografije na kojoj opušteno leži ušuškana u frotirnom ručniku, s kriškama krastavaca na umornim očima i fotografije na kojoj je promovirana u chefa kuhinje.

Iako je posljednja na listi pasa s najvećim brojem pratitelja na Instagramu, u manekenskoj i glumačkoj ulozi nimalo ne zaostaje. 

Nikada ne biste pogodili zašto 'žegu' zovu pasjim vrućinama! Zapravo nema veze s psima...
Nikada ne biste pogodili zašto 'žegu' zovu pasjim vrućinama! Zapravo nema veze s psima...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 4. srpnja: Bik će zadiviti šefove, a Lav ne smije dramatizirati
ZVIJEZDE DONOSE...

Dnevni horoskop za četvrtak 4. srpnja: Bik će zadiviti šefove, a Lav ne smije dramatizirati

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 4. srpnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
10 najgorih pića za zdravlje
GAZIRANA, LEDENI ČAJ...

10 najgorih pića za zdravlje

Nutricionisti i zdravstveni stručnjaci ističu da bi šećeri i aditivi u nekim pićima mogli biti štetni za zdravlje. U nekim pićima valja uživati vrlo umjereno, iako se ne čine tako 'nezdravima'