logicno..u kineski se ide radi kineske spize a ne beckog snicela
Dk
Deaktivirani korisnik
04.1.2017.
Odustani
ima istine...
Istaknuti
04.1.2017.
Odustani
Sve točno, pogotovo za ribu nedejeljom osim ako niste na moru, a i tada je upitno jer nisam vidio ribare nikad u nedjelju ujutro da se vraćaju iz ribanja
Dk
Deaktivirani korisnik
04.1.2017.
Odustani
držim se savjeta kada sam konobarila, da mljeveno meso, ribe i pire od bilo čega nikada ne naručujemo ..
MP
Mr. Putin
04.1.2017.
Odustani
Ima istine, npr. kod mene nije takav slučaj! Ja u nabavu namirnica idem i subotom i nedjeljom ujutro, oko 6:30,7:00... tako da je kod meene uvijek sviježa hrana
!
Prikaži još ↓
St. Jimmy
04.1.2017.
Odustani
Ne jedem u restoranima nikad. Ali nije ipak loše znati.
sprangija
08.1.2017.
Odustani
Kakva riba vani u restoranu,to se ne placa jer nista ne kosta da se uzgoji a kamoli po tim cijenama,ribu ulovim sam i spremim si kako hocu.....drugo je odrezak
ili slicno to cu platit a i nisam neki ljubitelj ribe
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
04.1.2017.
Odustani
A ni juhe ne treba narucivati.
Dk
Deaktivirani korisnik
04.1.2017.
Odustani
Riba ni u ludilu pa makar restoran bija 2 m od mora, samo ona kupljena rano jutrom na Peskariji, pogledas oke i skrge i nema straha! :)
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .