Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ovo je recept za kruh iz 1952.: Spoj tradicije i vrhunskih okusa

Ovo je recept za kruh iz 1952.: Spoj tradicije i vrhunskih okusa

Važno je dobro zamijesiti tijesto i ne žuriti. Kad se tijesto mijesi, u njega ulazi zrak koji ostaje 'zarobljen', a što je više zraka zarobljeno, kruh će odmah biti bolji

Nekad davno kruh se mijesio od ječmenog brašna, a tek kasnije od pšeničnog. Nije se rezao, nego trgao rukama. U “Knjizi za svaku ženu” iz 1952. godine navedeno je i kako bi prava domaćica trebala poslužiti kruh tijekom obiteljskog obroka te kako ga pripremiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0