Ovih 10 zvijezda izgledaju puno mlađe od svojih pravih godina | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Ovih 10 zvijezda izgledaju puno mlađe od svojih pravih godina

Ovih 10 zvijezda izgledaju puno mlađe od svojih pravih godina

Neke holivudske zvijezde viđamo svaki dan po internetu, ali znate li koliko neki od njih zapravo imaju godina? Donosimo vam 10 celebrityja za koje su godine, zaista, samo broj

VIDEO

Neke poznate osobe prkose vremenu i izgledaju znatno mlađe od svojih stvarnih godina. U nastavku otkrijte znate li koliko neki od vaših najdražih glumaca ili pjevača zaista imaju godina, mogli biste se šokirati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Prehrana za mladolik izgled 01:24

1. Andrew Garfield (40)

Ovaj glumac, kojeg svi pamtimo po ulozi Spidermana uz glumicu Emmu Stone, izgleda barem deset godina mlađe. Korisnici na internetu često se dive njegovom naizgled bezvremenom izgledu. Kaže da sve duguje svojoj majci koja je uvijek izgledala mlađe. Genetika čini čuda.

EXCLUSIVE: Andrew Garfield Enjoys Date Night With Alyssa Miller At The Chiltern Firehouse - 15 Jun 2024

2. Pharell Williams (51)

Svi znamo za Pharella prvenstveno kao glazbenika, a sad i kao kreativnog direktora Louis Vuittona, ali znate li koliko ima godina? Mnogi se šokiraju kad saznaju da je autor pjesme "Happy" (koja je izašla prije 10 godina!) prešao pedesetu.

 

Kenzo Menswear Spring/Summer 2025

3. Jim Parsons (50)

Pamtimo ga kao svima omiljenog znanstvenika iz sitcoma "Teorija velikog praska", ali Sheldon Cooper je već itekako odrastao. Naime, finalu serije o mladom Sheldonu koja je spinoff originalne serije vidimo da on već ima odraslu djecu, a ista je situacija i u pravom životu, iako Parsons izgleda definitivno mlađe.

77th Annual Tony Awards - Arrivals, New York, USA - 16 Jun 2024

4. Michelle Pfeiffer (66)

Tko bi pomislio da Michelle Pfeiffer ima preko 60 godina, a kamoli da se bliži 70-oj? Michelle često objavljuje na svom Instagram profilu i mnogi ju nazivaju upravo "bezvremenskom ljepoticom".

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - APRIL 27: Michelle Pfeiffer arrives at the 49th Annual AFI (American Film Institute) Lifetime Achievement Award Gala Tribute Celebrating Nicole Kidman held at the Dolby Theatre on April 27, 2024 in Hollywood, Los

5. Anne Hathaway (41)

Ova glumica slovi kao za ženu koja "ne stari" i mnogi obožavatelji kažu da glumica i dalje izgleda kao djevojka te da nije ostarjela ni dana od filma "Vrag nosi Pradu". Gledatelji posljednjeg filma Anne Hathaway i Nicholasa Galitzinea, nisu mogli ne primijetiti da Anne pored 20 godina mlađeg kolege izgleda fantastično. 

 

Hathaway prkosi stereotipima svojim izgledom i često potiče rasprave o tome da bi žene u četrdesetima trebale izgledati na određeni način. Postavlja se pitanje o tome kada se komplimenti mijenjaju s "izgledaš sjajno" na "izgledaš dobro za svoje godine".

6. Lucy Liu (55)

Glumica održava svoj dobar izgled zdravim načinom života. Njezin režim uključuje hranjivu prehranu, rigorozne jutarnje vježbe i preferira udobnu obuću. Koristi kokosovo ulje za njegu kože.

Sesame Workshop's Annual Benefit Gala - 29 May 2024

7. Sandra Bullock (59)

Sandra Bullock, "America's Sweetheart", osvaja obožavatelje svojom živahnom osobnošću i zadivljujućim izgledom. Ona posvećuje puno vremena i truda održavanju svoje tjelesne građe, vježba šest puta tjedno, često uključuje ples kao oslobađanje od stresa. Usredotočuje se na kontrolu porcija i svježu prehranu.

86th Academy Awards

 

8. Keanu Reeves (59)

Iznimka ove liste je Keanu Reeves za kojeg je već poznato da izgleda mlađe.  Neki su ga čak prozvali besmrtnim. Glumac izgleda sve bolje kako stari. Osim toga, njegova duhovitost i šarm samo doprinose izgledu. 

Comic-Con International, in San Diego, California

9. Halle Berry (57)

Ljepota dolazi iznutra. Halle Berry zalaže se za holistički pristup fitnessu koji nadilazi tipične aktivnosti poput trčanja i dizanja utega, ističući važnost mirovanja, istezanja i kontroliranog disanja. Berry je nedavno podijelila fotografiju na kojoj demonstrira joga pozu, stoj na ramenima, koji cilja na donji dio kralježnice i noge. Osim toga, ona daje prioritet dnevnoj meditaciji za opuštanje i mentalnu jasnoću, a sve to doprinosi njenom izgledu.

863956749

10. Troian Bellisario (37)

Glumica je s lakoćom glumila likove mlađe od svojih godina, glumila je Spencer Hastings u seriji "Slatke male lažljivice" kad je imala 24 godine, a njezin lik je imao 16. Bellisario je otvoreno govorila o svojim borbama s poremećajem prehrane i osvješćuje o tom ozbiljnom problemu, piše MSN

867744462
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Baka Andrea (54) spavala je s 800 frajera, a sada se konačno skrasila: I dalje ću se zabavljati
VRLO JE AKTIVNA

Baka Andrea (54) spavala je s 800 frajera, a sada se konačno skrasila: I dalje ću se zabavljati

Bodibilderica, koja kaže da njezine veze nikad ne traju dugo, svaki tjedan provodi sate u teretani kako bi održala svoj izgled. Opušta se tako da vježba golu jogu

Ovi horoskopski znakovi nikad ne bi smjeli biti u ljubavnoj vezi
KAO ULJE I VODA

Ovi horoskopski znakovi nikad ne bi smjeli biti u ljubavnoj vezi

Razumijevanje znakova Zodijaka i njihove potencijalne kompatibilnosti može ponuditi vrijedan uvid u vaše odnose. U svijetu astrologije neke su kombinacije poput vode i ulja – jednostavno se ne miješaju dobro
Kakav je osjećaj umiranja? Evo što o tome kažu istraživanja
VIŠE JE FAZA

Kakav je osjećaj umiranja? Evo što o tome kažu istraživanja

Mnogi su ljudi tijekom povijesti proveli svoje živote pokušavajući shvatiti što se događa kada umremo. Iako postoji mnogo teorija, niti jedna još nije dokazana