Obavijesti

Lifestyle

Komentari 12

Ove stvari muškarci rade svaki dan kada zaista vole partnericu

Ove stvari muškarci rade svaki dan kada zaista vole partnericu

Nije riječ o velikim gestama ili skupim poklonima, jer ono što zaista ima vrijednost su male svakodnevne radnje. Znak pažnje ne znači da vam trebaju neke velike pripreme

VIDEO

Svakodnevne navike muškaraca koji dijele duboku emocionalnu povezanost sa svojim partnericama nose suptilnu ljepotu. Duboka veza s partnerom ne uključuje manipulacije ili pretjeranu posesivnost. Umjesto toga, radi se o pružanju slobode partnerici da bude ono što jest, uz istovremenu nepokolebljivu podršku i razumijevanje.

Obiteljska i bračna savjetnica Tina Fey otkriva tri navike muškaraca koji iskreno vole svoje partnerice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Parovi u Pitomači proslavili 50. godišnjicu braka 00:50

1. Pažljivo ih slušaju

- Muškarac koji duboko i iskreno voli, čak i ako nije posebno romantičan, pažljivo sluša - izjavila je Fey za Hack Spirit.

- Ljubav nije samo izražavanje osjećaja kroz grandiozne geste ili romantične riječi. Velik dio toga je biti tu za partnericu, pokazati empatiju i razumijevanje. Osim toga, zaljubljeni muškarac sjeća se svih detalja razgovora. Ta navika pokazuje da oni cijene svoju partnericu, njezine misli i ono što ima za reći - dodaje.

Osam razloga zašto vas brak ne ispunjava, a partner nije kriv...
Osam razloga zašto vas brak ne ispunjava, a partner nije kriv...

- Nemojte ovo zanemariti. To je jedan od najdubljih načina na koje muškarac može izraziti svoju ljubav - ističe Fey.

2. Poštovanje vaše neovisnosti

Fey ističe da muškarci koji iskreno vole duboko poštuju neovisnost svojih partnerica. Razumiju da zdrav odnos nije gubitak vlastitog identiteta, već zajednički rast dviju osoba koje istovremeno zadržavaju svoje individualnosti.

Takvi muškarci potiču partnerice da se bave svojim strastima, da imaju svoje prijateljice te da uživaju u vremenu koje provode same.

Evo zbog čega muškarci poput Leonarda DiCaprija izlaze samo s puno mlađim ženama
Evo zbog čega muškarci poput Leonarda DiCaprija izlaze samo s puno mlađim ženama

- Oni to ne vide kao prijetnju vezi. Naprotiv, vjeruju da takva sloboda jača odnos, potičući međusobno poštovanje i razumijevanje. To je moćan oblik ljubavi, znači da vas cijeni zbog onoga što jeste, a ne samo zbog uloge koju igrate u njegovom životu - kaže Fey.

3. Pokazivanje ljubavi kroz djela

- Kako stara izreka kaže: 'Djela govore više od riječi'. To posebno vrijedi za muškarce koji vole duboko i iskreno. Možda ne pišu poeziju ili ne pjevaju pjesme, ali njihova djela govore sve - objašnjava Fey.

To može biti jednostavan čin, poput pripreme omiljenog jela nakon napornog dana ili popravljanja nečega što vam smeta. Te male geste imaju veliku važnost. Njihova ljubaznost i postupci izražavaju ljubav na način na koji riječi ponekad ne mogu.

- Ljubav se ne mora uvijek pokazivati kroz grandiozne romantične geste. Često se izražava na suptilne, ali iskrene načine koji možda ne odgovaraju uobičajenim pojmovima romantike, ali takva ljubav je iskrena, stvarna i iznimno lijepa - zaključuje Fey.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso
PRIPREMITE GA KAO CHEF

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso

Pripremanje mesa delikatan je posao. Srećom, postoji nekoliko kulinarskih savjeta i pravila kako bi vaš komad bio savršeno ukusan. Transformirajte vaš obrok u neodoljiv zalogaj
Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla
HRVATICE LUDE ZA TRETMANOM

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

Tretmani pomlađivanja spermom lososa, za kojim su lude mnoge Hrvatice, mogući su i u Hrvatskoj, a njime je zadovoljna i bivša Miss Universe Renata Lovrinčević Buljan