Obavijesti

Lifestyle

Komentari 56

Ovakve ražnjiće još niste jeli - od krumpira, slanine i čilija

Ovakve ražnjiće još niste jeli - od krumpira, slanine i čilija
1

Drvene štapiće za ražnjiće namočite vodom pa naizmjence nabodite ploške mariniranog krumpira i slanine. Posložite ih na lim i pecite oko 20 minuta, dok ne omekšaju

Sastojci:  

  • 8-10 manjih krumpira
  • 15 ploški slanine
  • krupno mljeveni papar
  • 3-4 žlice maslinova ulja
  • sol
  • mljeveni čili
  • bosiljak
  • timijan
  • peršinov list

Priprema:  

Krumpir dobro operite i očistite koru kuhinjskom četkom te ga narežite na ploške. Stavite ih u posoljenu vodu i kad zavrije, kuhajte oko 15 minuta.  U manjoj posudi pomiješajte maslinovo ulje sa solju, paprom, čilijem, sjeckanim bosiljkom i timijanom. Ocijeđeni krumpir premažite pripremljenom mješavinom.

Zagrijte pećnicu na 200°C. Lim obložite papirom za pečenje. Drvene štapiće za ražnjiće namočite vodom pa naizmjence nabodite ploške mariniranog krumpira i slanine. Posložite ih na lim i pecite oko 20 minuta, dok ne omekšaju. Ukrasite peršinovim listom i poslužite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 56