Saznajte i kako napraviti jabučni ocat od ostataka jabuka, a tu je i trik sa gumenom rukavicom koja pokazuje kada je ocat nastao. Naučit ćete i kako u mikrovalnoj napraviti čips od krumpira
Otkrivamo kako brzo napraviti majonezu, očistiti lješnjake...
Radi se o fantastičnim trikovima koji, osim što će vam olakšati i ubrzati posao u kuhinju, će unijeti neke ukusne promjene u ono što jedete i pijete. Na primjer, tu je ideja kako pomoću škara lakše očistiti lješnjake od ljuske, ali i kako usitniti te iste lješnjake sa kavom i skuhati - dobit ćete finu tursku kavu sa aromom lješnjaka.
Potom, tu je i odličan način pripreme majoneze kod kuće, bez polaganog ulijevanja ulja i miksanja - sve sastojke stavite u blender i dobijete majonezu za minutu. Otkrivamo vam i kako napraviti jabučni ocat od ostataka jabuka, a tu je i trik sa gumenom rukavicom koja će vam pokazati kada je ocat nastao - kada se napuhne, smjesa od jabuka, vode i šećera pretvorila se u ocat.
Naučit ćete i kako u mikrovalnoj napraviti čips od krumpira, kako brzopotezno napraviti maslac od kikirikija. Potom, kako od kondenziranog mlijeka dobiti karamela preljev, kako napraviti domaći čokoladni namaz,...
Pogledajte video kako napraviti sve to, a i više od toga:
How to make mayonnaise, coffee, ice cream, cheese, and much more at home. 👩🏫
Objavljuje Bright Side u Četvrtak, 6. veljače 2020.
POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:
Pokretanje videa...