Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Osvojite mjesto na odličnoj uskrsnoj radionici PINCAonica

Osvojite mjesto na odličnoj uskrsnoj radionici PINCAonica
1

Chef Saša Polojac pripremat će najfinije uskrsne pogače, radionica će se održati 17. ožujka u 18h u Miele Centru, a Gastro.hr osigurao je mjesto za pet čitatelja

Za Uskrs vam Gastro.hr poklanja radionicu na kojoj ćete usavršiti pripremu omiljene uskrsne poslastice - pince. Pet čitatelja s pratnjama družit će se s nama na uskrsnoj radionici kuhanja PINCAonica. Kako samo ime govori, naši blogeri i chef Saša Polojac pripremat će najfinije uskrsne pogače. Nakon brojnih uspješno odrađenih radionica, ovog puta se okrećemo tradiciji jer želimo konačno otkriti tajnu dizanog tijesta najdraže nam pince. Radionica će se održati 17. ožujka u 18h u Miele Centru, a mi smo osigurali mjesto za pet naših čitatelja i njihove pratnje. 

Sve što trebate je u komentaru odgovoriti na nagradno pitanje: Zašto volim pincu? Prijave traju do 15. ožujka, a dobitnike ćemo objaviti 16. ožujka ujutro. Osim što ćete saznati sve trikove pripreme pince, očekuje vas i di-go poklon paket bez čijeg kvasca priča ne bi bila ista. Paket se sastoji od di-go vrećice za shopping, di-go kuharice (50 recepata za slana i slatka tijesta), kemijske olovke i 3 vrećice di-go slatkog kvasca za kolače.  

Za dobru pincu najvažniji je dobar kvasac, a di-go kvasac za kolače savršen je izbor. Posebnost novog di-go kvasca za kolače osmotolerantan je soj kvasca posebno namijenjen izradi slatkih tijesta jer se bolje snalazi u okruženju s više šećera, kolač se brže diže, aromatičniji je i rahliji. Možete ga pronaći u svježem obliku (40 g) ili instant suhom (vrećica 8 g). Novi di-go kvasac za kolače garancija je rahlog i ukusnog kolača, toćno onakvog kakvog se sjećate iz djetinjstva. Bolje se snalazi u okruženju s više šećera, kolač se brže diže, aromatičniji je i rahliji, što garantira uspjeh našoj uskrsnoj PINCAonici. 

U srcu Miele Center smještena je aktivna kuhinja sa potpuno funkcionalnim Miele uređajima. Vrata Miele kulinarskih radionica su otvorena svima koji žele naučiti pripremati i stvarati rapsodiju okusa i mirisa. Jedinstvena prilika da krenete od početka ili da usavršite svoje kulinarsko umijeće te zadivite ukućane, prijatelje i goste pripremom savršenog obroka. U Miele školi kuhanja možete odabrati savršeni spoj radionica koje najbolje odgovaraju vašim željama i potrebama. Počevši od samih osnova tehnike i obrade namirnica ili raznih tematskih cjelina, izaberite svjetsku kuhinju koju ste oduvijek željeli posjetiti.

Obećajemo vam ugodan prostor, dobro društvo i najfinije pince za degustiranje! 

Više pogledajte na Gastro.hr. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
Osam činjenica o nevjeri: Tko, zašto i kako postaje varalica
MANJE POZNATO

Osam činjenica o nevjeri: Tko, zašto i kako postaje varalica

Preljubnici su najčešće zadovoljni svojim odnosom, ako žena vara to je češće kraj odnosa, a većina varalica će uslijed afere sve češće voditi ljubav i s partnerom
Veliki tjedni horoskop: Bika čekaju pozitivne promjene na poslu, Lav planira vjenčanje
od 24. do 30. studenoga

Veliki tjedni horoskop: Bika čekaju pozitivne promjene na poslu, Lav planira vjenčanje

Vage, potrudite se oko sadašnjih poslova jer bi vam mogli donijeti nagradu u financijskom obliku ili napredak u karijeri. Mogli biste primiti honorar ili sklopiti odgođeni posao koji će naglo krenuti