Obavijesti
Komentari 19
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

d1
postoje li trikovi koji mogu napuniti novčanik i frižider, kad je pun onda nisu potrebni trikovi i male tajne da se nešto skuha, ideje same dolaze.
Zmajevac
Panirani pileći file treba peći 30 minuta?!?! Mislim ono, ja ga ispećem za max. 10 min a ovo ostalo vrijeme iskoristim bolje
Dk
Super savijeti, odlično , mada kad imam to i dobro pripremim uvijek prihvaćam dobre savijete., uvijek može bolje.
F1
Ja obožavam kuhati, a i papati, ali za meso sam tudum tako da sve pohvale za članak :D ... Jedino dobro meso što sam napravila je bijelo pileće meso poluzaleđen Prikaži još ↓
Go
hrvatska kuharica, zagrite tanjur na 50 stupnjeva i poslužiti ga na stol još toplog
mh
Ima još zgodan savjet da u tavi na ulju/masti ne treba natrpati puno mesa i peći jer hladno meso ohladi zagrijano ulje/mast i ne peće se kako treba. Bolje je u Prikaži još ↓
EX
I sad ti nemoj papati kad je ovako lijepo servirano...ma izgrebala bih i sliku sa monitora, mljaci :)))
marijaterezija2
Svaaka kuharica ili kuhar ima neki svoj "tajni recept " za pripremanje mesa, i svaka obitelj voli drugačije, no oovo je neki temelj a ostalo je samo mašta. Kako Prikaži još ↓
Hulk01
Sve je to dobro, ali ćevapi su ćevapi!
mh
Kuhati meso bez povrća da ubijemo dvije muhe odjednom po meni nema smisla. Znači, kuhati komad mesa sa grincajgom (zeljenjava) i začinima daje neprocjenjivo dob Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .