Obavijesti
članak
Orahnjača i makovnjača: Uvijek će biti savršene uz ove trikove
Komentari 98
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

arm123
Bez uvrede, ali ova orehnjača na slici izgleda katastrofalno.
Li
Ovo su priče za malu djecu jer su uložili puno truda a rezultat slab. Pravim tijesto za makovnjaču / orahnjaču po jednom jednostavnom receptu a rezultat super : Prikaži još ↓
Dk
Tijekom pečenja, na dno pećnice stavite metalnu posudicu s vrućom vodom....možete i hladnu vodu,zagrijat će se 😄😄
Dk
Mak preliti kipućim mlijekom? tko to samo prelije? ja ga kuham na skroz laganoj vatri barem pola sata do sat vremena i to ne na mlijeku već na (vrelom) slatkom Prikaži još ↓
Dk
Orehnjača na slici je daleko od savršenstva...
psilaju
Zašto se gornja korica odvaja kod orahnjače?
Dk
Savršen trik je kad ih napravi baka od domacih oraha i jaja :)
Dk
Još da su napisalo koje brašno ide, glatko ili oštro...
Dk
Možda u Bosni...
PATRICIA
Obozavam orahnjace..mljaaaccc...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .