Obavijesti
Oprezno - alkohol u hrani ne ispari baš uvijek i u potpunosti
Komentari 22
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
U gulaš obavezno malo ,pogotovo u divljač.....dobije poseban okus...samo treba dobro ishlapiti da ostane samo slatkoća i da se ne osjeti alkohol...:)
Dk
Kad kuvam neke točeve od mesa obavezno koristi vino.
ilmare
Pašticada bez crnog vina ? Bez prošeka ?' Nema teorije...
kajzer/soze/80🇷🇸
Alkohol ne volim,eventualno crno vino...a i ne ide mi,kad god neko slavlje zeznem stvar,ili crno vino ili pelinkovac😂a tek u hrani,sumnjam..baš u mizernim količ Prikaži još ↓
Dk
Ovisi kako se koristi, a svakako ne ide u industrijskim količinama da bi bio toliko štetan :-O
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .