Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Očistite kupaonicu u 60 sekundi pomoću jednostavnog trika

Očistite kupaonicu u 60 sekundi pomoću jednostavnog trika

Profesionalna čistačica Kendra na TikToku je objavila savjet o tome kako ona čistit u svome domu da bi smanjila obaveze i uštedjela vrijeme: nekoliko minuta dnevno i kuća će uvijek biti čista

VIDEO

Čišćenje kupaonice ne mora postati tlaka zbog koje gubite dragocjeno vrijeme svaki vikend. Postoji jednostavan trik, odnosno navika koju trebate usvojiti, a kojom ćete eliminirati potrebu da jednom tjedno radite veliko čišćenje, kaže profesionalna čistačica Kendra, koja je snimila video prilog sa savjetima za čišćenje koji vam mogu bitno si olakšati posao, koji je objavila na Tik Toku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

čišćenje 00:58

. Mnogi ljudi misle da nema drugog rješenja nego da se jednom tjedno odradi čitav niz zadataka koji su temelj čiste kupaonice, no stvar je u tome da većina njih neće biti potrebna ako usvojite pravilo 'uradi i počisti za sobom'. Na njega ćete potrošiti 60 sekundi dnevno, a jednostavno je. Na primjer, kad idete oprati zube dva do tri puta tjedno nakon toga obrišite umivaonik spužvicom i tako ćete vikend dočekati s - čistim umivaonikom, pojašnjava Kendra. 

Tako se dlake, zubna pasta, sapunica i druga vrsta prljavštine neće 'zalijepiti' za površinu umivaonika, pa i neće biti potrebe za njegovim ribanjem u subotu. 

Ljetno pospremanje - metoda '3 hrpe' pouzdano funkcionira
Ljetno pospremanje - metoda '3 hrpe' pouzdano funkcionira

Želite li uštedjeti dodatne sate čišćenja vikendom, svaki dan nakon tuširanja prođite spužvicom i nekim sredstvom za čišćenje kadu te stijene tuš kabine. Ako ne dozvolite da na dnu kade zaostane sapunica i redovito obrišete stijene tuš kabine, ni za to nećete trebati izdvojiti io vremena za vikend, dodaje Kendra.  

Cleaning chrome bathroom elements

Ukratko, ako s vremenom usvojite pravilo o nekoliko manjih zadataka tijekom dana, to će vam možda 'uzeti' pet minuta, a u konačnici doprinijeti tome da vam za vikend ne treba pola dana  da kupaonicu dovedete u red, kaže Kendra.

Na sličan način rješava i održavanje wc-školjke. Dva do tri puta tjedno,na večer prije spavanja, Kendra ju prođe spužvicom odgovarajućim sredstvom  za čišćenje, pa za vikend nema ribanja, savjetuje Kendra.  

@themotherlikeaboss

This is my top tip for keeping your bathroom (and every room) clean with almost no effort or time. We love that.

♬ original sound - Kendra Hennessy| Cleaning tips

Objava je izazvala niz komentara, među kojima se ističe jedna komentatorica: 

- Odavno tako radim: Svaki dan potrošim po između 10 do 15 minuta na zavođenje reda i održavanje čistoće. Ljubi mi mislili da je to banalan savjet, no uno mi je pomoglo ne samo u tome da skratim čišćenje nego i da budem efikasnija u održavanju doma, kaže Kendra.

 

Video je izazvao dosta komentara, mahom žena koje su za taj trik čule i ranije i počele ga primjenjivati. Sve se uglavnom slažu s tim da im je taj savjet donio veliku uštedu vremena vikendom i olakšao organizaciju posla. Također, sve dok pomalo čiste svaki dan, kuća je uredna i čista, puno više nego što bi bila da se čisti jednom tjedno i onda čeka do idućeg vikenda.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

'Prihvatila sam izazov i seksala sam se dva puta dnevno. Evo što sam zaključila na kraju...'
KOLIKO SEKSA JE PREVIŠE?

'Prihvatila sam izazov i seksala sam se dva puta dnevno. Evo što sam zaključila na kraju...'

Te sam ga večeri pokušala nazvati zbog telefonskog seksa, ali on je bio na kasnoj večeri. Mislila sam pokušati ponovo masturbirati, ali bila sam previše umorna. Pokušaj da se seksam dva puta dnevno nije bio lagan

Čuvarkuća je afrodizijak poznat od davnina - posebno je dobra za muškarce s niskim libidom
POMAŽE I KOD BOLOVA, UPALA...

Čuvarkuća je afrodizijak poznat od davnina - posebno je dobra za muškarce s niskim libidom

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima
5 trikova sa sodom bikarbonom uz koje će vaš vrt opet zablistati
KORISNI SAVJETI

5 trikova sa sodom bikarbonom uz koje će vaš vrt opet zablistati

Soda bikarbona je jedan od snažnih, ali često zanemarenih saveznika u svakom kućanstvu. Može se koristiti za niz stvari u vašem domu, a mnogi ne znaju da je vrlo korisna i u vrtu te može zaštiti zdravlje vaših biljaka