Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Nova kolekcija Roberta Severa je spoj elegancije i spontanosti

Nova kolekcija Roberta Severa je spoj elegancije i spontanosti
4

Kolekcija obuhvaća 45 total lookova, dominantno ženskih, uz selekciju muških modela koji se nadovezuju na ženske vizuale. Dizajner je ovom kolekcijom prikazao svoju strast za istraživanjem različitih materijala

VIDEO

Hrvatski dizajner i istoimeni modni brend Robert Sever donosi novu kolekciju za sezonu jesen/zimu 2024. pod nazivom Sophistique, predstavljenu kroz vizualno dojmljivu kampanju koja naglašava dualnost između klasične elegancije i spontanosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Želiš top second hand komade? Maja ima društvenu mrežu za to 00:51

Kampanja je snimljena dvjema tehnikama – analogno, koristeći jednokratni fotoaparat s filmom na razvijanje, i digitalno u monokromatskoj tehnici.

Ovaj kontrast između tradicionalnog i suvremenog odražava samu srž kolekcije, koja kombinira detaljno krojenje i luksuzne tkanine s inovativnim dizajnerskim pristupom.

Također, Sever je kroz kampanju želio prikazati osobnost svakog modela, a jedno od lica kampanje je mladi pjevač Toni. Za njega je Robert režirao glazbeni spot, koji će biti premijerno prikazan nekoliko dana nakon modne revije.

Robert Sever predstavio je novu proljetnu kolekciju revijom...
Robert Sever predstavio je novu proljetnu kolekciju revijom...

Kolekcija obuhvaća 45 total lookova, dominantno ženskih, uz selekciju muških modela koji se nadovezuju na ženske vizuale. Dizajner je ovom kolekcijom prikazao svoju strast za istraživanjem različitih materijala, koristeći raskošne tkanine poput brokata i žakarda, koji je dopremljen čak iz Budimpešte. Kolekcija je izrazito bliska visokoj modi, dok zadržava nosivost i prepoznatljivu estetiku brenda.

Sever ističe kako ova kolekcija odaje počast klasičnom krojenju s modernim zaokretom.

- Imamo raskošnu kolekciju, bez reciklaže ili trapera, po kojima smo poznati. Sve je napravljeno s fokusom na eleganciju i sofisticiranost, s naglaskom na old-school tretiranje tkanina kako bismo postigli bezvremenski izgled - kaže.

Jedna od posebnosti ove kolekcije je i kombinacija tradicionalnoga krojenja, uključujući tehnike poput kosoga krojenja inspiriranog Johnom Gallianom iz '90-ih, s eklektičnim stilskim varijacijama. Kolekcija donosi raznovrsnu paletu boja, od crnih tonova do zagasitih nijansi s toplim akcentima poput okera, ciglene i ljubičaste.

Robert Sever: Moje ručno rađene kristalne krune i dalje su najtraženiji modni dodatak
Robert Sever: Moje ručno rađene kristalne krune i dalje su najtraženiji modni dodatak

Sophistique slavi bezvremensku eleganciju i vrhunsko zanatsko umijeće, donoseći spoj klasike i inovacije u jesensko-zimsku sezonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

8 trikova: Kako zaspati nakon što ste se probudili usred noći
SMIRITE MOZAK

8 trikova: Kako zaspati nakon što ste se probudili usred noći

Mnogima se dogodi da se probude usred noći, iz bilo kojeg razloga, i onda ne mogu opet zaspati. Donosimo osam savjeta koji bi vam mogli pomoći da opet utonete u san