Četvrtog dana fantastične manifestacije Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola vladali su slasni mirisi grilla, dobra mjuza i najbolja hrvatska craft piva. Užitaka nije nedostajalo
Ni zadnjeg dana festivala nije nedostajalo fine hrane i zabave
Četvrtog dana fantastične manifestacije Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola vladali su slasni mirisi grilla, dobra mjuza i najbolja hrvatska craft piva.
![](https://img.24sata.hr/OuyRSdzNC3fQD01S0YVrRtqdvCU=/622x0/smart/media/images/2017-18/pxl_010517_16448753.jpg)
Zadnjeg dana festivala posjetitelji su uživali u kulinarskiom showu našeg slavnog kuhara Branka Ognjenovića. Teško je bilo odoljeti slasnim mirisima delicija koji su se širili Bundekom.
![](https://img.24sata.hr/5FIlEFlpuc_n11MgDTRuN5AxfMg=/622x0/smart/media/images/2017-18/pxl_010517_16447425.jpg)
- Radimo jedno jelo, spajamo staro i novo. Radimo korabicu. Naime, nekada se korabica punila s mljevenim mesom, i to je bilo vrlo poznato jelo u proljeće. Izabrao sam da ću danas raditi male mesne okruglice, ali ne klasične. Uzeo sam gotove juneće ćevape koji su idealna stvar za ovo pa od njih napravio male mesne okruglice i spojio ih s umakom od korabe, kajmaka, sira i malo vrhnja - kazao je tijekom pripreme ovog finog jela Branko Ognjenović.
![](https://img.24sata.hr/LOEdz_l9Sv4OksJhDAgdd-7_QNg=/622x0/smart/media/images/2017-18/pxl_010517_16447411.jpg)
Pogledajte kako je pripremao najukusnije mesne okruglice u gradu:
Šef Branko Ognjenović priprema najukusnije mesne okruglice u gradu: Požurite na Chill&Grill festival na Bundeku! Reporteri: Ribafish, Maša Petranović i Ivan Borojević
Posted by 24sata on 1. svibnja 2017
Komentari su bili da je meso preukusno, muzika genijalna, cuga odlična... A nakon dobre klope mnogi posjetitelji su se opustili na suncu i hvatali boju.
![](https://img.24sata.hr/Z7InALP4dOWcz7TwpT-RTGVaomo=/622x0/smart/media/images/2017-18/pxl_010517_16447412.jpg)
Dan je bio idealan za šetnju po Bundeku, učenje novih kulinarskih trikova, sjedenje na svježen zraku i pijuckanje finih craft piva.
Pogledajte u videu kakva je bila atmosfera:
Ekipa uživa na Chill&Grill festivalu na Bundeku: Meso je preukusno, muzika je genijalna, a na suncu hvatamo i boju! Reporteri: Ribafish i Ivan Borojević
Posted by 24sata on 1. svibnja 2017
Potom su se posjetitelji okušati u gastro natjecanjima. Smijeha nije nedostajalo. Od srca su se smijali i natjecatelji i oni koji su ih gledali.
![](https://img.24sata.hr/Wyqof8ne2wmOCq33YAvMbG7DVJY=/622x0/smart/media/images/2017-18/pxl_010517_16448071.jpg)
Neki od posjetitelja su se pohvalili kako nisu propustili niti jedan dan ove fantastične manifestcije zahvalni što je i vrijeme bilo savršeno - ni prevruće, niti prehladno. Pojedinci su priznali da su nakon nedeljnog tulumarenja u ponedjeljak posegnuli za sokovima i odlučili grickati nešto fino pa chilati na suncu.
![](https://img.24sata.hr/rvoXiztxYiWFPiJIJJIGZB5NEKI=/622x0/smart/media/images/2017-18/pxl_010517_16448764.jpg)
Dok su neki građani uživali u finim koktelima, većina je ipak posegnula za hladnim pivom koje je odlično išlo uz fantastično pripremljeno meso. Izbor je bio velik uz gotovo 30 craft pivovara.
![](https://img.24sata.hr/U8maWDGCkkwckV2k6wsTX8zXOi8=/622x0/smart/media/images/2017-18/pxl_010517_16448797.jpg)
Ljubitelji fine hrane nisu propustili ni kuhanje s pivom o kojemu su im nešto više pokazali Goran Kramarić i Ribafish. Snage su zatim odmjerili Dario Lide i Tomislav Pavlović...
Svi su se odlično zabavili, a zabave nije nedostajalo ni za one najmlađe.
![](https://img.24sata.hr/HMNWx09t_kca-07kqozNDBUBhco=/622x0/smart/media/images/2017-18/pxl_010517_16448768.jpg)
Cijelo vrijeme trajanja festivala u ponudi su bila jela poznatih zagrebačkih restorana Batak Grilla, Mundoake, Bicka, Špire, Placa, Brko&Brko...
Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, TABASCO®, Konzum, Grad Zagreb i mnogi drugi...
Kako je bilo na festivalu Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola provjerite na facebooku, Gastro.hr i portalu Chill&Grill.