Sve 5, ali vratimo se malo u povijest a i ne moramo. Koliko domačica je prije kuhalo samo za jedan dan i svaki dan se jela tek skuhana hrana. Hvala Bogu, ali ot
kako znam za sebe i moji roditelji i ja podgrijavamo sve što ostane za drugi dan i ništa na zdravlju nisu primjetili ni moja baba i did, ni ćaća i mater pa ni ja i moja dica. Podgrijavamo i krumpire i gljive i špinat i sve što ostane za drugi dan, a tek sarmu, grah i čobanac kad ga podgrijem treći dan, ma di ćeš bolje. Što više kompliciranja i pametovanja to manje zdravlja
Prikaži još ↓
Gost Gost
17.3.2015.
Odustani
Ajde ne plašite narod bez veze. Nego što će nego podgrijati, neće valjda baciti. Dobro, ima nešto što je i ljepše kad se ne podgrije, ali većina hrane se podgri
java.
Prikaži još ↓
CU
CUKRENA.
17.3.2015.
Odustani
Kad svako ruča u drugo vrijeme kako onda ne podgrijavati poneka jela...i da nećeš moraš..
iPsy
17.3.2015.
Odustani
Ako ćeš radit, imat djecu, a još i imat domaće i skuhano svaki dan..bez ičije pomoći...onda ti podgrijavanje ne gine. Oduvijek znam da to i nije najpametnije...
ali bolje i to nego da naručim nešto iz neke trovačnice ili da napravim nešto instant.
Prikaži još ↓
bg
biserka grimani
17.3.2015.
Odustani
Cijeli život sam kuhala danas za sutra, što znači da sam i podgrijavala i svi smo živi i zdravi. Danas kad ne radim kuham danas za danas i nemam potrebu grijati
osim ako ostane za većeru a ne možeš pojesti hladno.Normalno da ne možeš sve tako spremati.
Prikaži još ↓
Ma
MarijanaKatavić
17.3.2015.
Odustani
ma ne podgrijavajte nista...samo bacite pored tolko gladni u svijetu...onaj gladni na cesti bi pojeo i taj spinat drugi dan podgrijan...-.-
XX
XX87SS
17.3.2015.
Odustani
U jedno sam siguran, moje srce nije potrebno podgrijavati, uvijek je toplo i najvažnije; - nije toksično nakon grijanja!:
Dk
Deaktivirani korisnik
17.3.2015.
Odustani
Vidim da se većina tih štetnih promjena dogodi samo na visokoj temp. Znači mikrovalna na laganini da bude toplo i no problem?
lu
lukica25
17.3.2015.
Odustani
a ribe?
krnjevo
17.3.2015.
Odustani
Slažem se sa svim komentatorima ovdje. Subotom i nedjeljom sam znala kuhati ručkove da imamo do slijedeće srijede ili četvrtka, jer su dečki bili u suprotnim s
mjenama u školi. Dakle, dečki su ručali svaki u svoje vrijeme, a najjednostavnije im je bilo za podgrijati nekakvu maneštricu, juhicu, gulaš, sarmu, grah ili slično. Svaki je imao ručak spremljen u posebnoj zdjelici i grijao je samo tu svoju zdjelicu... i nikad nitko od nas nije imao nekih želučanih tegoba i problema.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .