Bjeli luk tjera vampire pa bi ga trebalo odnesti u sabor.
Dk
Deaktivirani korisnik
06.10.2017.
Odustani
samo hrvatski češnjak ,kineski nikad
Blacklist
06.10.2017.
Odustani
Ne bih baš isprobavala ove kućne čarolije, ali češnjak obožavam. Da bar izmisle parfem ili bar osvježivač zraka s mirisom češnjaka...
Dk
Deaktivirani korisnik
06.10.2017.
Odustani
Dobro je znati, pošto češnjak dosta koristim i uvijek ga ogulim, čak i kad ga stavljam u pečenje i juhu..
Ma
Maroje1
06.10.2017.
Odustani
CIjeli članak kako je ljuska zdrava a na kraju ako je šprican (a špricani su svi) onda je kancerogeno. Hebem ti ovakve savjete
Ra Mona
06.10.2017.
Odustani
koristi netko češnjak u prahu?
ko
kole02
06.10.2017.
Odustani
E sad je samo problem jeste li kupili iz organskog uzgoja ili iz Zimbabvea
ma
marijeta30
06.10.2017.
Odustani
Uvijek ubacim i malo ljuske, ili jednostavno sav češnjak ne ogulim do kraja, prve ljuske bacim, one najbliže češnjaku ostavim i zajedno ubacim u kuhanje ili peč
enje. Ali nisam znala za ovo, radila sam to jer sam negdje čula da ljuska od češnjaka ublažava jak miris češnjaka, kada se ubaci u kuhanje.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
06.10.2017.
Odustani
dodatak svim jelima. ne oguljene režnjeve češnjaka dodajem uvijek kada pečem meso ili povrće ....
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .