Obavijesti
članak
Naučite kada i kako pravilno zasoliti hranu tijekom kuhanja
Komentari 9
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ve
žali bože čitanja. meso se uvijek soli unaprijd, po mogućnosti dan prije.u deblje komade se injektira solna otopina. krumpir se posoli prije pečenja. pomfri se Prikaži još ↓
P S l H O G I N E K O L O G
U kuhanju je najgore ne posoliti hranu koliko treba, kada se netko boji posoliti, znaš kakav je u kuhanju...
na
Sta manje soli🤪
eho_
Zanimljivo mi je ovo sa mesom. Mislila sam, nešto znam o tome, ali očito nije tako. Ne znam zbog čega, ali bila sam ubjeđena da će sol zvući sve sokove iz mesa Prikaži još ↓
Po
Sol umjereno u svako jelo, još bolje što manje.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .