Ovdje se ne radi o klasičnoj krafni jer se tijesto ne prži, nego peče, a obogaćeno je maslacem te je kao takvo slično briocheu. Jako je mekano, a prozračna krema od naranče ga savršeno nadopunjuje
U TIJESTO IDE I ROGAČ
PLUS+
'Naše krafne s finom kremom od naranče hit su u Zagrebu, kod kuće ih je teško napraviti'
U trgovini Noel Bread & Deli u Zagrebu hit su postale talijanske krafne po imenu maritozzi, koje potječu iz Rima. To su krafne koje se inače pune šlagom i svježim voćem, no uigrana ekipa iz Bread & Delija odlučila je pripremiti svoju verziju i njome je oduševila sve koji su je isprobali. Ideju da uvede ovu slasticu u ponudu trgovine dobio je glavni pekar i sourdough majstor Nikša Mandić u suradnji sa slastičarkom Selest Ulrich.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku