Ma kakvi nema šanse. Nema do domaćeg tijesta i obilatog nadjeva pa u vruću peć 20 minuta. Divota.
Ch
Chemica
12.12.2020.
Odustani
Čisto retoričko pitanje, a otkud joj ta mikrovalna snage 1200w? Aha, Ameri. Kod nas su prosječno 700-800w, a ona od 900w košta pet tisuća kuna kao najjača. Post
oje li uopće u ponudi trgovaca?
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
13.12.2020.
Odustani
A zna li Tina ispeči jaja na oko? zasigurno ima puno kulinarskog iskustva čitajući po webu.
Dk
Deaktivirani korisnik
13.12.2020.
Odustani
A što će drugo Ameri nego smeće od hrane promovirati...
zp
zagorska puntarica opet
12.12.2020.
Odustani
" Kuhanje" za lijene.
VOLBEAT
13.12.2020.
Odustani
Ha, ha, koji recept, ne mogu vjerovati... Nego, kako izmjeriti jednu šesnaestinu žličice? Trebam li kupiti mikroskop? Ako već idete dati brži recept za pizzu (b
ez dizanja tijesta), onda ide jednostavno: upalite pećnicu na max. Dok se ne zagrije, pomiješajte brašno, prašak za pecivo, sol i vodu, brzinski zamijesite tijesto, prebacite na veću tavu na srednji plamen, formirajte tijesto, stavite umak od rajčica (to se negdje grila 5-6 min dok se pećnica ne zagrije), kada pećnica zazvoni, stavite sir i ostale sastojke i kratko zapecite 3-4 min. Sve gotovo za 15-ak minuta, a dobili ste pravu, tanku, hrskavu pizzu..
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .