Za kvalitetan jabučni ocat ja koristim domaće jabuke koje nisu špricane, samljevene stoje min 40 dana uz miješanje, onda ide pretakanje i prešanje koma, sve sto
ji u velikoj bačvi gdje se stvori tzv octena matica. Pravi ocat je tek nakon godinu dana, bistar, jak, aromatičan....
Prikaži još ↓
aj
ajetodoo
13.8.2020.
Odustani
Ocat se pravi od jabuka, a ne od kore, vode i šećera. To je onda delanec. Inače, jabuke su strašno skupe, pa, božesačuvaj, tko može kupiti 10 kila po 1 kunu(ako
nema svoje) i napraviti si pravi ocat?!
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .