Obavijesti
članak
Komentari 25
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Mo
Sve je dobro dok ti Capak ne dodje u provjeru.........
SickFluf
Znaci ako je crno onda je crno, ako je bijelo onda je bijelo. Eto to smo naučili iz ovoga članka.
Dk
Da nas naucite kak se pece rostilj i vatra kak se lozi pa vrh
FJAKA
Za dobru vatru je najbolje staro ulje i piljevina
Blue Star
Ja i bez recepata i bezbroj sadržaja napravim odličan roštilj i zanimljivo, sve se pojede i nikad ništa ne ostane 😄
mo
ako ko zove dobro zove, mukte je najbolje
ĐorđePatković
bude i majstora koji zapale u sobi onaj kupovni roštilj i uguše se pijani , pogotovo kad pročitaju ovakav naslov
U1
Samo je bitno da je meso domaće i friško.Sve ostalo što ste naveli je bezveze!Zapališ vatru i ispečeš meso na gradelima!Jedino je bitno da ne izgori! Koja je to Prikaži još ↓
DT2311
Uputa broj 1 mora biti sunčano vrijeme, a biti će kišno znači svih ostalih 9 padaju u vodu.
hu
..ovo mi je najjače..vatru slažem prvo od najtanjih grančica prema debljem drvu ..ne naložiću vatru s metericama a kasnije ću na vatru bacati trešćice...;))
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .