Obavijesti
komentari
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Ju
Hvale se kako jela pripremaju na svinjskoj masti a onda rižoto pripremaju na maslinovom ulju... Odlučite se i nemojte se dodvoravati nikome... Ovo je ipak Zagrebački restoran ili se varam...?
starii_vatrogasec 0076
Jurek, orzoto i rizoto se priprema na maslinovom ulju jer je to jelo sa mediterana. Svinjska mast se stavlja u nasa zagorska jela. Kaj ne ? 😅
Ju
Vatrogasec-kaj na mediteranu nema svinjske masti...? Daj se ti primi šmrka ova tema nije za tebe...
starii_vatrogasec 0076
Jurek vidi se da nisi kuhar hehehe . 😁
nM
meni je rizoto 87% bolji sa carevom masti
ol
treba se odreći i riže nije domaća
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .