Osim najboljih recepta za poznate torte, u Skuhatćute pronađite i tajne sendviča s usitnjenim mesom te delicijama koje se poslužuju za kinesku Novu godinu
Najpoznatije svjetske torte: Od Sacherice do Schwarzwaldice
U novom broju magazina za uživanje otkrijte sva tajne pripreme najukusnijih svjetskih slastica. Bez obzira na to je li vaš izbor Schwarzwald, Sacher ili možda Doboš torta, saznajte što je sve potrebno kako biste apsolutno uživali u ovim vladaricama stola. Otkrijte i sve čari sendviča od usitnjenog mesa.
U novom broju magazina Skuhatćute saznajte sve o kineskoj Novoj godini i što se priprema kako bi godina pred vama bila uspješna, puna blagostanja i sreće. Zadivite ukućane i goste pripremom kineske varijante raviola punjenih mesom i povrćem, kombinacijama slatko-ljuto-kiselih umaka ili pak deserta od rižinog brašna.
Otkrijte i neke nove recepte za faširance i odlučite se za varijantu od piletine, za okruglice punjene šampinjonima ili pak u kombinaciji sa sirom. Odlučite li se za pripremu mesnih okruglica u umaku, iskoristite i savjete za najjednostavniju pripremu domaće tjestenine i poslužite izvanredan obrok o kojem će se dugo pričati.
Za kraj, otkrijte kako napraviti domaće sirupe od agruma, jabuka ili krušaka i na koje ih sve načine možete iskoristiti u kuhinji.
Ne zaboravite poslati omiljene recepte i fotografije jer najbolje nagrađujemo!
Skuhatćute potražite na kioscima uz 24sata svake subote po cijeni od 1,99 kuna.