Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Želite li na vjenčanju imati frizuru poput Meghan Markle? Zagrebačka frizerka zna kako

Želite li na vjenčanju imati frizuru poput Meghan Markle? Zagrebačka frizerka zna kako
13

Svoje modele najpopularnijih svečanih frizura koje su zbog svoje elegancije i jednostavnosti na svoj veliki dan nosile i najpoznatije svjetske manekenke i glumice, otkrila je frizerka Katica Topčić

VIDEO

S dolaskom proljeća i lijepog vremena, sezona vjenčanja uskoro i službeno započinje. Jedan od nezaobilaznih detalja za svaku mladenku, osim savršene šminke i vjenčanice, sigurno je i frizura.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Frizerski salon Brajo 01:02

- Svatko ima svoju verziju elegantnih frizura - romantične pletenice, nježno raščupani valovi, uredna pletenica ili veliki volumen. Ne postoji jedinstvena formula po kojoj se može odabrati jedna od najvažnijih frizura u životu, ali najbitnije je da odražava vlastiti stil svake mladenke, a da pritom ostane vjerna sebi i svojoj viziji. Vizualno izražavanje kroz frizuru i šminku važno je jer upotpunjuje cijeli izgled te moraju biti postojane kroz cijeli dan. Vjenčane frizure najmanje ovise o trendovima i uglavnom mladenke za taj dan biraju lijepe, klasične frizure koje ostavljaju dojam glamura i "tihog" luksuza - objašnjava poznata hrvatska frizerka i kreativna direktorica salona Fabula de Forma Katica Topčić.

10 hit frizura za žene u 40-ima: Elegancije je u bobu, a valovi ukazuju na razigranost
10 hit frizura za žene u 40-ima: Elegancije je u bobu, a valovi ukazuju na razigranost

U svojoj kampanji White Wedding predstavila je svoju viziju najpopularnijih svečanih frizura koje su, zbog svoje elegancije i jednostavnosti, na svoj veliki dan nosile i najpoznatije svjetske manekenke i glumice poput Cindy Crawford, Priyanke Chopre Jonas, Meghan, vojvotkinje od Sussexa i brojnih drugih poznatih ličnosti. Manekenke u White Wedding kampanji nosile su elegantne vjenčanice s potpisom Le Concept by Alex.

Visoka i niska punđa

Neke frizure definitivno su bezvremenski klasici, a jedna od njih je punđa s kojom se ne može pogriješiti koje se mogu ukrasitit biserima za dodatan efekt. Šiške koje padaju na jednu stranu uokvirit će i istaknuti najljepše crte mladenkinog lica. S druge strane, viša punđa djeluje svježe i prikladno te prekrasno mogu istaknuti otvorena leđa vjenčanice.

Ukosnice i valovi

Bez obzira jesu li u pitanju biseri, kopče, ukosnice ili češljići, ukrasi će podignuti frizuru na novu razinu i pružiti dodatnu dozu glamura i garantirati da se svim gostima ureže u pamćenje.

Sve više mladenki odlučuje se za verziju opuštenih, laganih valova u kosi koje su također vječni klasik. Verzija ove frizure, ističe Topčić, idealna je za sve romantičarke u duši i elegantan je izbor te ističe prirodnu ljepotu, a da pritom ne zasjeni vjenčanicu i cjelokupni dojam.

Konjski rep

Još jedan nepogrešivi izbor za vjenčanu frizuru je konjski rep koji može biti vrlo upečatljiv.

Svoj White Wedding Masterclass za sve one koji žele naučiti kako kreirati vjenčane frizure Katica će održati 15. travnja u Fabula de Forma Akademiji.

Frizer otkrio tri stvari s kojima vas u salonu mogu - postarati
Frizer otkrio tri stvari s kojima vas u salonu mogu - postarati
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute
SUPER TRIK

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute

Riječ je o prirodnoj otopini koju možete napraviti sami, a jedino na što treba paziti jest da ona ne stoji na osjetljivim površinama dulje od dvije minute, jer bi ih zbog kiselosti mogla oštetiti