Kad kuham sarmu u loncu od devet litara, obično dostaje za 4 do 6 objeda, s tim da je taj dan dovoljno skuhati krumpir ili palentu za prilog. Takvo kuhanje predstavlja i veliku uštedu na struji, ili plinu
TRIKOVI ZA ZAMRZAVANJE
PLUS+
Najisplativije je zamrznuti već kuhane obroke ili namirnice korisne kad kuhate na brzinu
Volim tradicionalnu, bakinu kuhinju, sve što se može pojesti sa žlicom, od juhe, čušpajza, graha, raznih saftova, do punjenih paprika i sarme. Srećom, volim i kuhati. Rano sam počela kuhati, jer sam rano ostala bez majke, pa još otad rado izmjenjujem recepte i iskustva sa susjedama i prijateljicama, od kojih sam puno toga naučila. Tako sam u vrijeme kad sam upoznala supruga koji ima dijabetes tip1 već znala dobro kuhati i zbog njega se dodatno trudim da što češće jedemo kuhano i zdravo. Kako on baš i nije ljubitelj nekih vrsta povrća, variva i čušpajzi s jako puno povrća su odlično rješenje da ga ipak i pojede.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku