Originalnoj verziji recepta čiji se sastojci smiksaju rekordnom brzinom, možete dodati džem od šumskog voća koji će mu dati malo kiselosti i finu voćnu notu
Najfiniji ljetni čoko-desert koji svi vole: Bez jaja je i ne peče se
Idealno je vrijeme za obožavanu tortu od sira koje ćemo pripremiti bez paljenja pećnice. Za otprilike šest serviranja, za početak zdrobite 20 keksa po želji i pomiješajte ih s dvije čajne žličice maslaca koji je prethodno stajao na sobnoj temperaturi. Smjesu ravnomjerno rasporedite po čašama ili u okrugloj tepsiji kako biste dobili koru.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Punjenje napravite tako da mikserom prvo dobro promiješate 350 g kremastog sira i šalicu namaza od lješnjaka, a zatim smjesi dodate čajnu žličicu ekstrakta od vanilije.
U drugoj posudi dobro promiješajte 2 šalice šlaga i 3 žlice šećera, a zatim je nježno dodajte smjesi sira i namaza od lješnjaka. Miješajte dok ne dobijete homogenu smjesu.
Na koru namažite 3 velike žlice džema od šumskog voća te je rasporedite po kori. Namažite kremom i stavite u hladnjak na par sati i servirajte.