Novi broj magazina za uživanje u hrani donosi najbolje recepte za proljetne pite, predstavlja tjesteninu u novom ruhu te nudi nove ideje za desertne kombinacije
Najfinije proljetne pite zvijezde su novog broja Skuhatćute
U novom broju magazina Skuhatćute saznajte sve o bobu, nepravedno zapostavljenoj namirnici koja se na velika vrata vraća u svjetske kuhinje. Provjerite što se sve s bobom može napraviti i odlučite hoćete li prvo napraviti juhu, pesto ili rižot.
Saznajte kako napraviti domaći ocat i što mu sve možete dodati kako biste ga potpuno prilagodili vlastitu ukusu. U specijalu donosimo 16 recepata za proljetne pite. Bilo da ih planirate poslužiti kao predjelo ili glavno jelo ili možda poslužiti na zabavi, sigurno ćete pronaći recept koji će vas oduševiti.
Proljetnu pitu napravite s povrćem, sirom, jajima, slaninom ili mesom te uživajte u aromi i okusima. Upoznajte omiljene zalogajčiće iz britanske kuhinje i poslužite ih, slane ili slatke kako drukčije nego uz čaj.
U novom broju magazina Skuhatćute donosimo i mnoštvo recepata za omiljenu tjesteninu slijedite ih ili pustite da vam razbude maštu i stvorite svoju varijantu. Nismo zaboravili ni na slatke kombinacije. Kad vas primi želja za šećerom, pokušajte s dobitnom kombinacijom bananama i karamelom. A ako ste raspoloženi za brzi kolač čija priprema ne zahtijeva pečenje, čeka vas iznenađenje recept za izvrstan kremasti kolač od vanilije.
Ne zaboravite poslati omiljene recepte i fotografije jer najbolje nagrađujemo! Skuhatćute potražite na kioscima uz 24sata svake subote po cijeni od 1,99 kuna.