Nemate pojma, u bačvu od 50 litara može stati maximalno 40 kg kupusa, 22-26 glavica lakše od 1,5 kg a sol se dodaje na količinu vode kojom se puni bačva do vrha
a to je oko 4%, 50 godina kiselim kupus, traje mi do Uskrsa i popijem sav rasol, nikada se još nije pokvario kupus, nikakvi dodaci sem soli !
Prikaži još ↓
bz
bzvzZ
28.10.2024.
Odustani
A sarmice?
area 62
28.10.2024.
Odustani
Znači i ovdje prva tri tjedna su "ključna"? 🤔
P S l H O G I N E K O L O G
28.10.2024.
Odustani
A gdje je recept za sarmu 😳 ovdje su samo upute kako ukiseliti zelje što i nema smisla jer na placu ima jeftinog domaćeg za tu jednu sarmu godišnje ili sekelji
ili uz krvavice i restani krompir 😁🤪
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .