Obavijesti
Komentari 30
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

sarcasmo
Špagete lomim, znam ih "prekuhat" i briga me što "slavni" kuhari o tome misle jer meni je tako ok 🤌
Ja
Clanak u kojem se njegova izjava ponavlja 4 puta kako se on susrece s tim problemom kod amatera i profesionalaca i onda na kraju savjet....
Ha
A kaj ak jedem tjesteninu bez umaka? Da ju pojedem sirovu i popijem šalicu vruće vode? Ju stjupid Aldo 👎😂
zaladilo
Eto trebadne godnu dana na falkuntnet da bi se manistra skuvala,svak radi kakon voli,toi kuvari ki da su medcinu oli teologiju završili a od 80% njizi ja bolje Prikaži još ↓
global
engleski kuhar Aldo Zilij specijaliziran za talijansku kuhinju
sl
Ma nemoj?Netko voli prekuhano,netko upola,netko nešto po sredini,znači svakako je dobro.
m2
aldo zili cisti englez
Ju
Nisam ni sam obraćao puno pažnje pri kuhanju pašte dok nisam živio u Italiji 15 godina. Iako mislimo da je skuhati paštu lagano, trebamo se ipak pridržavati gor Prikaži još ↓
Izdislav
Pa tko više kuha tjesteninu? Zubari savjetuju žvakanje bez umaka, "al dente", pa čiji zubi izdrže......
Izdislav
Ne jed(b)em paštu!
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .