Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Najbolje seks poze za početnike

Najbolje seks poze za početnike

Seks može biti pomalo zastrašujuć ako tek 'uplovljavate u tu luku', stoga je korisno imati malu pomoć, a ove seks poze su idealne za one koji nemaju pojma odakle početi

VIDEO

Seks je normalna stvar za većinu ljudi, ali može biti problem ako ga tek krećete prakticirati i neiskusni ste, ili ako imate novog partnera na kojeg niste navikli i ne znate njegove preferencije.

Ovo su najbolje seks poze za početnike:

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Spavala je s tatinim prijateljem 00:59

Misionarska poza

To je jedan od seks položaja o kojem se najviše govori i opisuje se kao klasik koji nikada ne zastarijeva.

Misionarski je intiman položaj koji zahtijeva puno intenzivnog kontakta očima i donosi duboke utiske. Izvodi se tako da jedan partner treba ležati na leđima, dok je drugi na njemu.

Iako je ovo izvrsna baza, parovi također mogu odlučiti malo začiniti stvari i napraviti male promjene kako bi pronašli ono što je najbolje za obje strane. Na primjer, pokušajte promijeniti kut kukova ili podići noge za potpuno novi doživljaj.

Kaubojka

I, kao što ime sugerira, ovo je samoobjašnjivo - muškarac leži dok žena sjedi na njemu, okrenuti jedan prema drugom.

Također možete koristiti svoje ruke za ravnotežu na partnerovim prsima ako je potrebno, ali ključ ovog položaja je poskakivanje gore-dolje - a to je i ono što sagorijeva najviše kalorija.

Možete ići sporo ili brzo koliko želite i osloboditi se napetosti naginjući se unatrag tako da vaša težina više leži na bedrima.

A ako želite isprobati nešto malo drugačije, uvijek postoji obrnuta kaubojka kada je žena okrenuta od muškarca.

Dosadio vam je 'doggy'? Tu je froggy seks poza za njen užitak
Dosadio vam je 'doggy'? Tu je froggy seks poza za njen užitak

Kaubojkina pomoćnica

Iako kaubojka može dovesti do jakih orgazama, može biti i naporna za noge.

Stoga je ova vrtnja u klasičnoj pozi idealna ako i dalje želite sav užitak koji nudi svakodnevna kaubojka - ali s manje truda.

Započnite na potpuno isti način na koji biste to učinili s prosječnom kaubojkom, ali ovaj put vaš partner podiže kukove kako bi prihvatio svaki potisak dok također podržava dio vaše težine hvatajući vas za bedra.

Vidjet ćete da možete dulje izdržati u ovom položaju jer manje opterećuje vaše noge.

Obračun

Vaš partner sjedi na kraju kreveta ili stolca, a vi mu sjednete u krilo, okrenuti prema njemu.

S ovim ste tik uz partnerovo lice, tako da mu možete šapnuti na uho, dajući mu do znanja kako se osjećate i dajući bilo koje druge intimne detalje ili upute ako volite prljave riječi.

Budući da oboje sjedite, ovo je odličan izbor ako želite izdržati dulje i uštedjeti malo energije za kasnije položaje - to je ipak maraton, a ne sprint.

Žlica

To je potpuno isto kao položaj žlice kada se mazite, ali samo trebate lagano primaknuti koljena i pustiti partnera da uđe u vas straga.

Žlica je savršena za ranojutarnji seks ili dane ili noći kada se ne osjećate energično. Ovaj primamljivi položaj može biti intiman i pun ljubavi za početnika ako to želite.

Pegla

Pseću pozu vole mnogi, a sada ima jednostavniji i lakši zaokret. Također se naziva i 'lijeni pas'. Ovaj položaj uključuje ležanje licem prema dolje s blago podignutim bokovima, olakšava opuštanje jednog partnera, dok osoba koja penetrira ulazi straga.

Kako biste dodatno začinili stvari, pokušajte lagano pomaknuti kukove kako biste stvorili drugačiji osjećaj, piše The Sun.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Evo zašto je dobro piti vodu s medom i limunom svako jutro
PROVJERENI RECEPT

Evo zašto je dobro piti vodu s medom i limunom svako jutro

Za dobro zdravlje trebaju vam šalica tople vode, dvije žlice svježe iscijeđenog soka od limuna i žličica meda - redovitim ispijanjem tog napitka ojačat ćete imunitet i biti zdraviji