O povrću da ne velim,
uvijek mu se razveselim:
kuhaj, dinstaj, il' na lešo,
krumpirići malo rešo.
A juhice raznih boja,
mesna, posna, kako koja...
Pa još
k tome onaj zvuk
kad krckaju špek i luk...
Prikaži još ↓
be
bevc
31.1.2014.
Odustani
Sve najbolje mislim o početnicima.
tw
twinsi2
31.1.2014.
Odustani
Davno sam bila početnik,ali tu i tamo se desi koji kiks:))))
MarijaJurić
01.2.2014.
Odustani
vježbom do savršenog kuhanja...
D1
Dolly84_1
31.1.2014.
Odustani
Sjećam se kada sam prvi puta kuhala rižu. Kuhala sam ručak za dvije osobe. Uzela sam kilogram riže i stavila sam više od polovice u lonac da mi se kuha. Nisam
razmišljala o tome da će riža nabubriti. Kad sam pogledala u lonac, skoro sam pala u nesvijest. Bio je toliko pun da sam mogla nahraniti pola komšiluka. Živa je istina da se na početničkim greškama uči kuhati. Danas nemam problema sa kuhanjem i uživam u njemu, a i drugi uživaju u mojem jelu. :)
Prikaži još ↓
madra
02.2.2014.
Odustani
Bas si me nasmijala
t1
tessa 10
01.2.2014.
Odustani
Nadam se da me nećete ismijavat kad vam ovo kažem. Moja mama je uvijek govorila da se meso prije pečenja ili kuhanja uvijek mora dobro oprati jer prolazi kroz s
vačije ruke. Ja sam je kao curica htjela iznenadit da joj skuham bolonjez. Dobro sam oprala mljeveno meso da na kraju nije u cjediljki ostalo ništa. Bar sam imala dobru volju.
Prikaži još ↓
zm
zmijolovac
31.1.2014.
Odustani
Naravno, kada ti sve iz/ zagori onda ostaneš gladan, i vuk bi naučio:))))
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .