Muž me ostavio radi ljubavnice, ali zbog ovog 'trika' se vratio | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Muž me ostavio radi ljubavnice, ali zbog ovog 'trika' se vratio

Muž me ostavio radi ljubavnice, ali zbog ovog 'trika' se vratio
3

Anonimna žena ispričala je svoju nesretnu sudbinu, te kako ju je nakon deset godina braka nazvala uplakana i trudna muževa ljubavnica. Otkrila je kako se ponijela kad je sve saznala

VIDEO

Anonimna žena pod pseudonimom Kelly bila je 10 godina u sretnom braku, a u samo jednom trenutku ta idealna slika urušila joj se pred očima. Kelly i Greg imaju dvoje djece, a rastali su se prije godinu dana, nakon što je Kelly primila neočekivani poziv.

- Brak nam je bio odličan. Kupili smo kuću, imali smo svoje djevojčice i bili smo kao zaljubljeni tinejdžeri. Bilo je prekrasno i uvijek sam mislila da bolje ne može - počela je priču Kelly. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Parovi u Pitomači proslavili 50. godišnjicu braka 00:50

Posljednje dvije godine braka, Greg je postao još bolji i silno se trudio oko nje. Kupovao joj je cvijeće, obasipao je komplimentima, a ni strasti im nije nedostajalo.

- Neki od mojih prijatelja su mi rekli da pripazim malo na to neobično obasipanje pažnjom, a najbolja prijateljica je to vidjela kao veliki problem - objasnila je Kelly, no rekla da se ona nije imala razloga brinuti, kad je sve bilo tako divno.

Jednog dana, dok je prala posuđe, zazvonio joj je mobitel i s druge strane na liniji je bila uplakana žena, jedna je izgovarala rečenice. 

- Rekla mi je da voli Grega i da su zajedno posljednje dvije godine. Ono što me dotuklo je kad je rekla da je trudna s mojim mužem - rekla je žena pa nastavila:

- Čekala sam Grega da se vrati s posla i kaže mi da je to sve laž. Nažalost, domah je sve priznao i naš je brak tog trena završio. Rekla sam mu da se iseli - kaže.

Sva sretna pokazala zaručnički prsten pa se šokirala kada je vidjela što pišu u komentarima
Sva sretna pokazala zaručnički prsten pa se šokirala kada je vidjela što pišu u komentarima

Greg se odselio kod ljubavnice, a Kelly je odlučila ostati dostojanstvena i ne pokazati mu koliko ju je to sve slomilo. Kad je pitao može li doći posjetiti djevojčice, bila je snažna i pred njim bila dobre volje i primila ga bez ljutnje u stan, ne spominjući što se dogodilo. 

- Nakon nekog vremena, nazvao me i pitao možemo li porazgovarati. Rekao je da nije sretan s novom ženom i da mu jako nedostajem. Kaže da mu fali moj miris i da moje lice vidi prije nego legne uvečer i kad se ujutro probudi - rekla je. 

Upset offended middle aged caucasian wife ignores angry sad husband in living room interior. Conflict, stress

Kelly mu je objasnila da je njihov brak gotov i da je pogriješio, ali ipak nije sigurna što treba napraviti.

- Uvijek sam razmišljala na način 'jednom varalica, uvijek varalica', no sad nisam više sigurna. možda je naučio iz svojih grešaka, ne znam što da učinim - požalila se na kraju ispovijesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

Pokazatelji da koristite previše deterdženta dok perete rublje
SAVJET VIŠE

Pokazatelji da koristite previše deterdženta dok perete rublje

Kod modernih perilica rublja koje koriste manje vode od tradicionalnih previše deterdženta neće se otopiti i rublje neće biti dobro oprano. Osim toga, postat će grubo i neudobno

Mjesečni horoskop za srpanj: Djevicama će sve ići po planu, a Ribe će biti sretne i zaljubljene
ŠTO VAM NOSI LJETO?

Mjesečni horoskop za srpanj: Djevicama će sve ići po planu, a Ribe će biti sretne i zaljubljene

Plus+ Lavovi će se u srpnju odlično zabavljati, biti pričljivi, osvajati druge svojim izgledom i smislom za humor. Sreća im dolazi kroz druženje i putovanja. U prvoj polovini mjeseca budite strpljiviji i kontrolirajte ljutnju
Ako im to napravite - gotovo je: Evo zašto svaki znak Zodijaka prestaje vjerovati u ljubav
PUTEVI SRCA I ZVIJEZDE

Ako im to napravite - gotovo je: Evo zašto svaki znak Zodijaka prestaje vjerovati u ljubav

Bik će prestati vjerovati u ljubav tek kada mu slomite srce, a Lav će vas voljeti sve dok ne osjeti da više ne cijenite njegovu ljubav. Saznajte što u svakom horoskopskom znaku gasi ljubav