Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Muž me ostavio preko poruke, a onda je i našoj djeci slomio srce

Muž me ostavio preko poruke, a onda je i našoj djeci slomio srce
2

Melanie je muž ostavio preko poruke. Otišao je s njezinom najboljom prijateljicom. Nesretna žena nije mogla podnijeti način na koji je on to rekao djeci, a onda joj je htio ostaviti i svoje dugove

VIDEO

Melanie i Martin bili su u braku 17 godina i dobili dvoje djece, a jedan dan je dobila SMS poruku koja je srušila njezin cijeli svijet. Naime, Martin je jedan dan na poslu odlučio ostaviti ženu:

- Više te ne volim. Odlazim - napisao joj je u poruci, a Melanie je onda shvatila još goru istinu. Njezin muž ostavio ju je zbog njezine najbolje prijateljice Jill, s kojom je imao aferu mjesecima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Poliamorna zajednica 00:59

- Najgori dio mi je bio način na koji je rekao našoj djeci. Ulovio ih je nasamo i bez konzultacija sa mnom im je samo rekao da se tata seli. Kao da uopće nema srca - rekla je slomljena žena.

young beautiful woman thinking and feeling sad suffering depression at urban city background home balcony

Melanie je saznala da Martin ima dug od 40.000 funti zbog propalog poslovnog pothvata i da je tražio utjehu u Jill, koja mu je pomagala zaboraviti na probleme.

Kao šlag na tortu, Martin je zaprijetio Melanie da će ju ostaviti sa svojim dugovima, no uz pomoć odvjetnika uspjela se zaštititi od toga. Nije pokazao niti trunke kajanja, a nesretna Melanie ostala je bez dijela njihovih zajedničkih prijatelja.

'Razotkrila sam svoju najbolju prijateljicu - rekla sam njezinom mužu da ga već dugo vara'
'Razotkrila sam svoju najbolju prijateljicu - rekla sam njezinom mužu da ga već dugo vara'

Njihova djeca jako su teško podnijela razvod svojih roditelja, a Martin se potpuno odvojio od obitelji i prestao im financijski pomagati. 

Unatoč svemu, Melanie je sretna što se riješila muža koji ju je izdao. Dobiva podršku iz grupe na Facebooku, koja joj je bila od velike pomoći. Kako kaže, bol je i dalje nepodnošljiva, no vjeruje da će izaći iz toga jača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO