Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Muškarci žude za ovih šest iskustava, ali to neće priznati

Muškarci žude za ovih šest iskustava, ali to neće priznati

Bez pardona bi pitali za seks u troje, ali kada je riječ o osjetljivijoj strani seksa, mnogim muškarcima je previše neugodno tražiti ono što stvarno žele

VIDEO

Muškarci žude za ovih šest seksi iskustava, ali vam to neće priznati.

1. Da ga dirate i mazite

Potreba za fizičkim dodirom je osnovni ljudski poriv za emocionalno blagostanje. Međutim, to se uglavnom protumači kao poziv na seks pa to nećete učiniti ako niste raspoloženi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Seks savjeti 00:56

Bez dodira, muškarci se osjećaju emocionalno udaljeni od svojih partnerica. Izolirani i usamljeni, preispituju svoju fizičku privlačnost i poželjnost. Intimnost u vezi se prekida, zbog čega svaki seks koji se dogodi djeluje mehanički i prisilno.

Zato recite partneru da ste tu za njih, kako ne bi očekivali daljnji razvoj događaja.

2. Da vas vide golu

Muškarci su vrlo vizualna bića - što je jedan od razloga zašto se pornografija sviđa muškarcima, dok je čitanje erotike više privlačno ženama. Proždirati vaše tijelo očima dok imaju seks s vama, jedan je od njihovih najvećih užitaka – i to im je često uskraćeno. Svjetla su ugašena i ispod pokrivača u više spavaćih soba nego što mislite.

Žene mogu biti sramežljive i nesigurne, kao i muškarci, ali stvar je u tome da vaš partner uživa gledajući vaše obline, u kakvoj god veličini bile. Napravite to na način da se osjećate ugodno.

Ovo su stvari koje ubijaju volju za seksom mnogim muškarcima
Ovo su stvari koje ubijaju volju za seksom mnogim muškarcima

3. Pokažite da ga želite

Njezino započinjanje seksa najtraženiji je seksualni čin od muškaraca. Muškarcu to što nikad ne predlažete seks šalje poruku da ga ne želite, da vam ne ugađa i da vam nije privlačan.

Inicirajte seks s partnerom i vidjet ćete pozitivnu promjenu.

4. Pokažite ljubav njegovom penisu

Ne postoji ženski ekvivalent penisu. Naše genitalije su skrivene od pogleda, grudi se mogu mijenjati kako bi bile veće ili manje, orgazmi se mogu glumiti.

Dajte mu do znanja da je njegov penis savršene veličine i oblika za vas i da je ono što radi s njim fantastično. Ako ima problema s erekcijom ili bilo koji drugi problem s izvedbom, nemojte pretjerano reagirati. Dajte mu do znanja da je to normalno i da se nema čega sramiti. 

5. Žele komplimente

Odgojeni smo da očekujemo komplimente od muškaraca: da nam kažu da smo lijepe, seksi, privlačne.

Žene su naučene da se muškarcima dive uglavnom zbog njihovog rada ili financijskih postignuća. Nije 'muški' da muškarac traži potvrdu o drugim stvarima.

Zato idući put udijelite svojoj boljoj polovici neki iznenadni kompliment. Sigurno ćete mu izmamiti osmijeh na lice.

Seksi trikovi uz koje će sve žene oduševiti muškarca u krevetu
Seksi trikovi uz koje će sve žene oduševiti muškarca u krevetu

6. Da vas čuju kako uživate

Zvučna povratna informacija poput stenjanja je znak da osoba s kojom se seksate uživa. Također je izuzetno koristan kao povratna informacija/uputa: nešto drugo za čim muškarci žude, ali ne vole tražiti, piše DailyMail.

Zato idući put, napravite malo buke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Evo zašto je dobro piti vodu s medom i limunom svako jutro
PROVJERENI RECEPT

Evo zašto je dobro piti vodu s medom i limunom svako jutro

Za dobro zdravlje trebaju vam šalica tople vode, dvije žlice svježe iscijeđenog soka od limuna i žličica meda - redovitim ispijanjem tog napitka ojačat ćete imunitet i biti zdraviji