Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Modni pop-up showroom na Zlatnom ratu oduševio kupače

Modni pop-up showroom na Zlatnom ratu oduševio kupače
6

Jedna od najpoznatijih hrvatskih plaža ugostila je zaljubljenike u modu, koji su došli proslaviti individualnost na Zlatni rat u Zalandov pop-up showroom

VIDEO

Zlatni rat ugostio je Zalandov pop-up showroom u kojem su od 8. do 10. kolovoza uživali brojni modni entuzijasti, influenceri i svi koji su bili zainteresirani pogledati što se nalazi u modnom izlogu iza brojnih ogledala. Pop-up se idealno uklopio na šljunčanu plažu, a privukao je tisuće posjetitelja koji su imali priliku dobiti personalizirane savjete od međunarodno priznate stilistice Barbare Repe i osvojiti posebne nagrade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Želiš top second hand komade? Maja ima društvenu mrežu za to 00:51

Pop-up je popraćen sloganom 'Shine your light' koja potiče individualnost svakoga od nas, koja se najlakše može izraziti modom. 

Kroz tri dana posjetitelji pop-upa mogli su uživati u širokom izboru komada koje je odabrala Barbara Repe, a odražavaju živopisne nijanse ljeta na hrvatskoj obali. Pomno odabrana kolekcija je inspirirana s tri teme koje su savršeno uhvatile bit ovogodišnjih ljetnih trendova.

Izloženi modni komadi bili su umirujućih tonova breskve, dobro poznate pod nazivom 'apricot crush' i romantičnih pastelnih nijansi koje podsjećaju na sladoled, stvarajući prozračnu i svježu atmosferu.

Evo kako kupovanje rabljenih stvari može promijeniti život
Evo kako kupovanje rabljenih stvari može promijeniti život

Osim toga, u izloženoj kolekciji komada koji su dostupni na Zalando.hr, mogli su se pronaći komadi u odvažnoj nijansi cyber limete, blistave crvene i kobaltno plave - sve što je potrebno da zablistamo pod suncem na Jadranu.

- Ljeto je godišnje doba kada nakratko možemo zaboraviti na odijevanje za odlazak u grad i na posao te se počinjemo zabavnije odijevati, prvenstveno za vlastite avanture i same sebe. Htjeli smo inspirirati i motivirati posjetitelje da se poigraju modom, krojevima, bojama i teksturama. Nadamo se da će posjetitelji pop-upa biti jednako samopouzdani i inspirirani i po završetku ljeta - kaže Repe.

Posljednje večeri pop-upa na Braču, Zalando je priredio nezaboravno druženje u poznatom Auro beach baru. Događaj je okupio istinske modne entuzijaste, uključujući najveće hrvatske modne influencere kao što su Karla Zelić, Nika Turković, Anamarija Asanović, Lucija Lugomer, Dora Martinović, Damir Begović, Andro Anić i mnogi drugi, kako bi proslavili inspirirajuća poznanstva i ljetne vibracije u živopisnom i elegantnom okruženju.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO