Sir narežite na kockice te ga s kukuruzom, grahom i gljivama dodajte krumpiru i promiješajte. Dresing pomiješajte s kečapom i umakom od čilija te s krumpirom
Meksička salata od krumpira, pikantan obrok kojim ćete oduševiti sve ukućane i goste
Broj osoba: 4
Priprema: 40 minuta
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Sastojci:
300 g mljevenog mesa, žlica maslinova ulja, mljeveni čili i slatka paprika, po 1 limenka kukuruza, crvenoga graha i šampinjona, 600 g oguljenog krumpira, 100 g ementalera i goude (u komadu), 100 g dresinga za salatu od vrhnja, 2 žlice ljutog kečapa, žlica umaka od čilija, sol i papar
Postupak:
Ulje ugrijte u tavi i miješajući popržite mljeveno meso. Začinite ga solju, paprom, mljevenim čilijem i paprikom. Ostavite da se ohladi. Kukuruz, crveni grah i šampinjone ocijedite. Krumpir narežite na ploške i stavite u zdjelu za salatu.
Sir narežite na kockice te ga s kukuruzom, grahom i gljivama dodajte krumpiru i promiješajte. Dresing pomiješajte s kečapom i umakom od čilija te s krumpirom.
Na kraju dodajte mljeveno meso i promiješajte. Salatu začinite solju, paprom, mljevenim čilijem i paprikom te ostavite da malo odstoji.