Obavijesti
članak
Mediteranske mješavine začina uz koje će svi hvaliti vaše ribe
Komentari 2
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Uz morsku ribu ide jedino trieština- peršin,češnjak i domaće ulje, kao što je napisao Pumpkin. Na neku ribu paše par kapljica limuna, ali nakon pečenja. Sve ost Prikaži još ↓
Deaktivirani korisnik
Uz ribu najbolje ide tršćanski umak, znači češnjak, peršin i maslinovo ulje dok je gremolata više za mesa poput teletine.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .