Kaže da je tajna dobrih 'noodle' rezanaca u pravom omjeru brašna i vode. Količina vode ovisi i o temperaturi prostora u kojemu priprema tijesto - ako je prostorija hladnija, stavlja više vode
'Master of Noodles': Pogledajte kojom brzinom pravi rezance
Chefa Petera Songa nazivaju 'Master of Noodles' jer kako on vješto i brzo rukama proizvodi popularne kineske rezance, to vrijedi vidjeti. Svoju vještinu usavršavao je preko deset godina i priznaje da obožava jesti rezance, posebno vruće.
😘5/20 is a special day for Chinese because the pronunciation of the date is similar to the pronunciation of "I love...
Objavljuje Kungfu Kitchen u Nedjelja, 20. svibnja 2018.
Kaže da je tajna dobrih 'noodle' rezanaca u pravom omjeru brašna i vode, a brašno bi trebalo imati 15 posto glutena. Količina vode ovisi i o temperaturi prostora u kojemu priprema tijesto - ako je prostorija hladnija, stavlja više vode, a ukoliko je toplija, manje.
On je toliko iskusan da rukama osjeti je li tekstura tijesta dobra ili nije. Pravo tijesto mora biti izuzetno elastično.
Pogledajte u videu kako on to radi:
How Noodles Are Made By HandHow noodles are made by hand... 🍜
Objavljuje Tasty u Utorak, 31. prosinca 2019.
Otvorio je restoran 'Kungfu Kitchen' u New Yorku
Ljubav prema kuhanju razvijao je još u djetinjstvu jer je odrastao u restoranu u Kini koji su držali njegovi roditelji, a u ulici u kojoj je odrastao bilo je više restorana poznatih po noodleima pa je u hodu učio male tajne savršene pripreme tijesta.
Objavljuje Kungfu Kitchen u Subota, 5. svibnja 2018.
Obožavao je promatrati chefove kako kuhaju jela. Jednom je, priznaje, skoro zapalio kuhinju kao dijete jer se zaigrao s prevelikom količinom ulja i vatrom. Mama mu je 'poludjela', no iz toga je naučio neke stvari.
#TGIF come back for our awesome noodle!#ramen #kunfukitchen #kungfukitchennyc #feedfeed #insiderfood #TGIF #happy #chinesecuisine Kungfu Kitchen Kungfu Kitchen
Objavljuje Kungfu Kitchen u Petak, 23. ožujka 2018.
Oduvijek je, priča, želio imati vlastiti i postati vrhunski chef. I uspio je u tome. Otvorio je vlastiti restoran u New Yorku nakon što je preselio iz Kine u SAD i nazvao ga 'Kungfu Kitchen'.
Dnevno napravi 600 do 700 porcija noodlea, a dva puta mjesečno mu u kuhinju dolaze učenici željni znanja o pripremi tjestenine.
Step away from busy and crowded Time Square and sit down at Kungfu kitchen for some authentic Chinese dumplings and...
Objavljuje Kungfu Kitchen u Ponedjeljak, 29. srpnja 2019.
POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:
Pokretanje videa...