Obavijesti
Komentari 29
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

It's kišing
Ja kad odem na pecanje vratim se s punom gajbom praznih pivskih boca...
scythe
Bravo, Luka. Svaka čast ... a pohvale i "novinama" jer su napokon objavile članak o nekome tko je vrijedan pisanja i objave ... za razliku od ...
Je
Ovog decka cu ja udomiti haha!!!! Bravo decko
octopuss
Svaka čast! Ja sam u tim godinama ribao špare, glavoče i crneje, ali onda nije bilo ni varalica, ni ostale opreme... Nedostaje samo u receptu da se škampi dvije Prikaži još ↓
ce
Bravo lima!
Cn
Slatkis😍
ma
Bravo Luka. Pozdrav iz Zagreba
Dk
Bravo i jako lipo za vidit mlade nadolazeće kuharske snage. Lp, malenom i samo naprid.
nn
Čestitke Luki. Želim samo reći kako je i moj sin od malih nogu zaluđen gastronomijom.. Sada 20-godišnjak sa položenom državnom maturom pokušava pronaći posao ka Prikaži još ↓
ci
Bas me zanima jel pazanin u stanju od svog ega ovako sto napisati...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .