Obavijesti
Lijepo ponašanje - 25 stvari koje se ne rade u finim restoranima
Komentari 74
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Sm
Zašto napojnica? Gazda je uredio lokal, zaposlio konobare i kuhare daje im plaću na razlici cijene od kupljenog repromaterijala i prodajne cijene. Prodavaču aut Prikaži još ↓
mo
Ovo vrijedi za sve restorane
ce
Od napomerna najvažnija je ona što se odnosi na serviranje jela. Bilo nas je 10 za ručkom i od prvog do zadnjeg serviranog jela bilo je točno 50 minuta. Nikada Prikaži još ↓
Fl
U znak zahvalnosti ako gosti masovno gazdu ne pozdrave prdljavinom , znači da su nezdovoljni i da tu više nikada se neće svratiti. Kakve su gazde i kvaliteta us Prikaži još ↓
hvala bogu što sam ateist
Ako ih volite, znate kako moraju izgledati i kakvog okusa moraju biti Crni riži su naj bolji način za testirati restoran gdje čete pozvati prijatelje na večeru. Prikaži još ↓
fl
jel se smije podrignut ili prdnut
DV
Ne hodam po restoranima! Bila sam par puta. Večinom naručim nešto iz fas fuda i rijetko dajem napojnicu. U restoranu nismo ni jednom
Dk
A sta sa vinom jel trebam pomirisat cep ... gucnut i rec fino 🤣
,.youtube.
ne volim jela po restoranima
Dk
Jedna od najljepših navika u restoranu i općenito mi je jest janjetinu rukama i nogama :D
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .