Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Laneni komadi svih boja za ljeto koje smo jedva čekali nositi

Laneni komadi svih boja za ljeto koje smo jedva čekali nositi
8

Lanena odijela idealna su za sve prilike i najugodnija za tople dane, a napokon je krenula njihova sezona pa u high street ponudi možete pronaći odlične komade

VIDEO

Bez obzira na to jesu li za neku posebnu priliku ili jednostavno želite obnoviti garderobu, laneni komadi su uvijek dobra opcija. Osim što je materijal savršen za toplo vrijeme zbog laganog i prozračnog materijala, idealan je izbor ako želite izgledati elegantno, ali da vam je ugodno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Krojač Marin Sovar sakoe izrađuje ručno na tradiocionalni način: ‘Naplaćujem ih od oko 1.800 do 2.500 kuna’ 01:13

Lan ima prirodna svojstva upijanja vlage što će vas fino rashladiti, a materijal je takav da se neće ocrtavati, pogotovo na bijeloj boji, koja je najpoželjnija ove sezone.

Kvalitetni materijal koji možete nositi na razne načine

Jednostavni su za njegu i održavanje, uz odjeću napravljenu od lana možete biti sigurni da ćete je nositi godinama. Isplati se u nju ulagati, pogotovo jer je kvalitetna, a neće se oštetiti pranjem u perilici rublja, tako da se ne morate zamarati prati je na ruke. 

Prsluk od odijela kao majica: U nijansi sladoleda od jagode
Prsluk od odijela kao majica: U nijansi sladoleda od jagode

Laneni komadi su svestrani i mogu se nositi na razne načine. Komplet hlača i blejzera možete nositi zajedno, ali i posebno kombinirati s drugim odjevnim predmetima ako želite malo ležerniju varijantu. Kombinacija kratkih hlača i lanenog prsluka s lijepim sandalama i nekim upečatljivim nakitom može biti itekako atraktivna navečer. Pogotovo ljeti kad su večeri i dalje jako tople.

Lan se može kombinirati i s drugim materijalima jer je takav da paše na sve. Neka pamučna majica na hlače je klasika za ured, a paše i uz svilenkaste ili čipkaste komade. Za dan možete obuti neke balerinke ili mokasine, a za večernji izlazak kombinirajte s nekom cipelom na petu.

Lepršava suknja maksi kroja: Eteričan dizajn za jake vrućine
Lepršava suknja maksi kroja: Eteričan dizajn za jake vrućine

Izaberite boje i zanimljive krojeve

Lanena odijela najbolje izgledaju u svijetlim i neutralnim bojama koje reflektiraju sunčeve zrake umjesto da ih upijaju. Odlučite se za klasične nijanse poput bež i bijele ili vesele boje poput plave, ružičaste i zelene. Ne ustručavajte se nositi boje, pogotovo ljeti.

Predimenzionirani komadi su u modi, tako da se nemojte bojati nositi veće krojeve, ali ipak odaberite ono što vama najbolje odgovara i u čemu se osjećate ugodno. U ponudi se može pronaći i krojenih modela, a počeli su se igrati krojevima i uzorcima, tako da možete pronaći i lanene komade s izvezenim motivima. Sve samo ne dosadno.

Kombinirajte svoje laneno odijelo s laganim i prozračnim košuljama. Za ležerniji izgled razmislite o košulji od lana ili mješavine lana. Prirodna tekstura lanenih košulja nadopunjuje hlače. Možete odabrati istu boju košulje kao i hlača ili začiniti sve s prugastom košuljom ili nekim zabavnim uzorkom.

Ženstvena smeđa haljina: Duga ljetna kreacija u tonu čokolade
Ženstvena smeđa haljina: Duga ljetna kreacija u tonu čokolade

U highstreet ponudi možete naći odlične komade od mješavine lana, a mi vam donosimo neke naše favorite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute
SUPER TRIK

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute

Riječ je o prirodnoj otopini koju možete napraviti sami, a jedino na što treba paziti jest da ona ne stoji na osjetljivim površinama dulje od dvije minute, jer bi ih zbog kiselosti mogla oštetiti