izvozimo kvalitetnu psenicu i uvozimo upitne kvalitete , znam za jednu pekaru iz iskustva kupuje brasno i dodaje samo aditive ovisno o vrsti kruha , bilo bi dob
ro da si sami isprcete s vremena na vrijeme sami kruh
Prikaži još ↓
Ev
Evergreen.
20.1.2020.
I ova ga lupeta, to je strašno. Ako je nešto smrznuto, onda po definiciji ne može biti svježe. To nešto, pa bili to i pekarski proizvodi, često danima, pa i tje
dnima, stoje zamrznuti dok od proizvođača udaljenog tisuće km dođe do naših polica. Ali to smo htjeli - htjeli smo EU, eto nam ga. Sad jedemo GMO smeće i ostala sranja u kojima ima više kemije nego prirodnih sastojaka. Živjeli.
Prikaži još ↓
BlackRonsky
20.1.2020.
preporučam ljudima da si kupe pekač za kruh, domaće brašno i neka si sami rade kruh.. nije teško, a znaš šta jedeš..
Dk
Deaktivirani korisnik
20.1.2020.
Naša rodna Slavonija propada a mi uvozimo kruh, umjesto da hranimo pola Europe s kruhom.
introduction
20.1.2020.
Ne vidim tu ništa loše, više izbora za potrošače, neka svatko kupi kruh koji želi i može.
VOLBEAT
20.1.2020.
Žalosno i nažalost - točno. Nisam nostalgičar, ali sjećam se 80-ih i onog "pravog" kruha.. Kao dijete sam čekao na popriličan red u tada najboljoj pekari u Dbk
- "Kisić". Pravili su isključivo 2 kruha - prstić i "dugi", još danas u ustima osjećam taj ukus. Nerijetko sam do kuće donio pola kruha, pola sam pojeo putem..vrućeg... Zato danas najšešće pravim kruh, većim dijelom od različitih vrsta eko brašna i sjemenki - skuplje, ali je vrhunski
Prikaži još ↓
in
ina67
20.1.2020.
Eto ja vrlo često pečem kruh, a čvarke ne kupujem zbog cijene koje su nenormalno visoke
P1
Prc_1
20.1.2020.
Nažalost su meni svi hrvatski pekarski proizvodi skoro pa jedanki. Slabo se vidi razlika na prvi pogled između crnog bjelog ili ili... Sve od Kruha peciva do sl
anca isti slatkasti okus. U inozemstvu osjetiš razne okuse između svih proizvoda. Ako kupiš pecivo sa žitaricama ono je puno žita kojekakvog i to je meni jako ukusno. Po meni u Hr ga samo razlikuje oblik ne okus ili sastojak!
Prikaži još ↓
GeorgeCloun
20.1.2020.
Danas stvarno nemaš nigdje kupiti kruh, a da nije slama napuhana. Sve je više aditiva, a sve manje brašna, a cijena 20kn i više.
ju
jure.jure1951
20.1.2020.
Nekad je kruh mirisa. Vrlo intenzivno svježe pečen. Danas skoro pa da smrdi. Valjda zbog aditiva koji se u njega stavljaju. To sam prvo zapazi na moru za vrijem
e turističke sezone. Rekli su mi da sve dobivaju smrznuto iz uvoza i tu ga samo peku.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .