Obavijesti
Komentari 69
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

realista 7
izvozimo kvalitetnu psenicu i uvozimo upitne kvalitete , znam za jednu pekaru iz iskustva kupuje brasno i dodaje samo aditive ovisno o vrsti kruha , bilo bi dob Prikaži još ↓
Ev
I ova ga lupeta, to je strašno. Ako je nešto smrznuto, onda po definiciji ne može biti svježe. To nešto, pa bili to i pekarski proizvodi, često danima, pa i tje Prikaži još ↓
BlackRonsky
preporučam ljudima da si kupe pekač za kruh, domaće brašno i neka si sami rade kruh.. nije teško, a znaš šta jedeš..
Dk
Naša rodna Slavonija propada a mi uvozimo kruh, umjesto da hranimo pola Europe s kruhom.
introduction
Ne vidim tu ništa loše, više izbora za potrošače, neka svatko kupi kruh koji želi i može.
VOLBEAT
Žalosno i nažalost - točno. Nisam nostalgičar, ali sjećam se 80-ih i onog "pravog" kruha.. Kao dijete sam čekao na popriličan red u tada najboljoj pekari u Dbk Prikaži još ↓
in
Eto ja vrlo često pečem kruh, a čvarke ne kupujem zbog cijene koje su nenormalno visoke
P1
Nažalost su meni svi hrvatski pekarski proizvodi skoro pa jedanki. Slabo se vidi razlika na prvi pogled između crnog bjelog ili ili... Sve od Kruha peciva do sl Prikaži još ↓
GeorgeCloun
Danas stvarno nemaš nigdje kupiti kruh, a da nije slama napuhana. Sve je više aditiva, a sve manje brašna, a cijena 20kn i više.
ju
Nekad je kruh mirisa. Vrlo intenzivno svježe pečen. Danas skoro pa da smrdi. Valjda zbog aditiva koji se u njega stavljaju. To sam prvo zapazi na moru za vrijem Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .